رابطه بهزیستی روان شناختی با سازگاری اجتماعی و کمال گرایی در دانش آموزان تیزهوش مدارس بهنمیر و بابلسر و بابل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه بهزیستی روان شناختی با سازگاری اجتماعی و کمال گرایی در دانش آموزان تیزهوش مدارس بهنمیر و بابلسر و بابل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه بهزیستی روان شناختی با سازگاری اجتماعی و کمال گرایی در دانش آموزان تیزهوش مدارس بهنمیر و بابلسر و بابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه بهزیستی روان شناختی با سازگاری اجتماعی و کمال گرایی در دانش آموزان تیزهوش مدارس بهنمیر و بابلسر و بابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه بهزیستی روان شناختی با سازگاری اجتماعی و کمال گرایی در دانش آموزان تیزهوش مدارس بهنمیر و بابلسر و بابل :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش رابطه بهزیستی روانشناختی با سازگاری اجتماعی وکمال گرایی می باشد. روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری دانش آموزان تیزهوش دختر و پسر مدارس بهنمیر، بابل و بابلسرمی باشد. که تعداد آنها ۳۰۰ نفر بودند. با مراجعه به جدول کرجسی و مورگان و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای ۱۶۹ نفربه عنوان نمونه انتخاب شدند. برای گردآوری اطلاعات پرسشنامه های بهزیستی روانی کارول ریف، پرسشنامه سازگاری بل، مقیاس کمال گرایی اهواز مورد استفاده قرار گرفت. جهت تحلیل داده های پژوهش از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد. در قسمت آمار توصیفی با استفاده از شاخص های فراوانی، درصد و میانگین و انحراف معیار به توصیف متغیرهای مورد مطالعه و در قسمت آمار استنباطی با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون به بررسی فرضیات پژوهش پرداخته شد. کلیه تحلیل داده ها بوسیله نرم افزار SPSS-18 انجام شد. یافته ها حاکی از آن است که بین بهزیستی روانشناختی و سازگاری دانش آموزان تیزهوش رابطه معناداری وجود ندارد. بین بهزیستی روانشناختی و کمال گرایی دانش آموزان تیزهوش رابطه معناداری وجود دارد. همچنین مولفه های بهزیستی روان شناختی قادر به تبیین سازگاری اجتماعی دانش آموزان نمی باشند. پذیرش خود باتوجه به بزرگتر بودن بیشترین سهم را در تبیین کمال گرایی دانش آموزان دارا بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.