تاثیر استفاده از شبکه های اجتماعی بر وضعیت تحصیلی دانشجویان پیراپزشکی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۳۹۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از شبکه های اجتماعی بر وضعیت تحصیلی دانشجویان پیراپزشکی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۳۹۶ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از شبکه های اجتماعی بر وضعیت تحصیلی دانشجویان پیراپزشکی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۳۹۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از شبکه های اجتماعی بر وضعیت تحصیلی دانشجویان پیراپزشکی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۳۹۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از شبکه های اجتماعی بر وضعیت تحصیلی دانشجویان پیراپزشکی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۳۹۶ :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مقدمه: در دنیای دیجیتال، پیشرفت های حاصل از فناوری اطلاعات و ارتباطات همراه با تحول رسانه ها، حوزه های زیادی را تحت تاثیر خود قرار داده است. یکی از امکانات فناوری اطلاعات و ارتباطات، شبکه های اجتماعی مجازی می باشند. امروزه، به همان میزان که کتاب ها و مجلات و منابع مکتوب در تحصیل و رشد علمی دانشجویان کاربرد دارند، صفحات و شبکه های مجازی نیز در این زمینه نقش پررنگی ایفا می کنند. در این مقاله سعی داریم با بررسی نحوه ی استفاده ی دانشجویان از شبکه های اجتماعی، به منفی یا مثبت بودن اثرات این فضا بر روی وضعیت تحصیلی آن ها پی ببریم. روش پژوهش: این مطالعه ی توصیفی تحلیلی بر روی ۱۳۰ نفر از دانشجویان دانشکده های پیراپزشکی و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بهار ۱۳۹۶ انجام شد. ابزار نمونه گیری، پرسشنامه ی خود ساخته و روش نمونه گیری، تصادفی ساده بود. روایی این پرسشنامه به روش اعتبار محتوا و با کسب نظرات ۵ تن از متخصصین مرتبط سنجیده و مورد تایید قرار گرفت و پایایی آن به روش آزمون باز آزمون مورد سنجش قرار گرفت و با نمره ی آلفا کرونباخ ۰/۹۶ مورد تایید قرار گرفت. در نهایت پس از جمع آوری، داده ها توسط نرم افزار SPSS.V19 تحلیل شد. یافته ها: در این پژوهش نزدیک به نیمی از دانشجویان (۴۱/۵%) کاملا موافق بودند که استفاده از شبکه های مجازی به بخشی از فعالیت های روزانه ی آنها تبدیل شده است. ۳۴/۶% آن ها معتقدند استفاده از این شبکه ها به میزان کم به یادگیری آنها در کلاس درس کمک می کند و ۳۸/۵% آنها بطور متوسط استفاده از فضای مجازی را جهت یادگیری بهتر دروس به اطرافیان خود توصیه می کنند. نتیجه گیری: در پاسخ به سوالی که هدف اصلی استفاده ی دانشجویان از شبکه های اجتماعی را مورد جستجو قرار داده بود، اکثریت پاسخ دهندگان هدف خود را از این استفاده، تعامل با دوستان و جستجوی فایل و عکس و موزیک و ویدیو بیان کرده اند. همچنین، از میان دانشجویانی که در این مطالعه شرکت داشتند، ۲۳/۱% افراد اعلام کردند که از شبکه های تلگرام و اینستاگرام و واتساپ بیشترین استفاده را می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.