بررسی آزمایشگاهی تاثیر فیلرهای مختلف بازیافتی از کارخانه های کک سازی و کنسانتره آهن بر خواص بتن غلتکی سدها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی تاثیر فیلرهای مختلف بازیافتی از کارخانه های کک سازی و کنسانتره آهن بر خواص بتن غلتکی سدها دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی تاثیر فیلرهای مختلف بازیافتی از کارخانه های کک سازی و کنسانتره آهن بر خواص بتن غلتکی سدها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی تاثیر فیلرهای مختلف بازیافتی از کارخانه های کک سازی و کنسانتره آهن بر خواص بتن غلتکی سدها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی تاثیر فیلرهای مختلف بازیافتی از کارخانه های کک سازی و کنسانتره آهن بر خواص بتن غلتکی سدها :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر ساخت سدهای بتن غلتکی به علت سرعت و سهولت اجراء نسبت به سدهای بتنی و نیزاستحکام و حجم عملیاتی کمتر نسبت به سدهای خاکی مرسوم شده است. در این تحقیق هدف، بررسی عوامل موثر بر خواص مکانیکی و دوام بتن غلتکی و ارایه نحوه دستیابی به طرح اختلاط بهینه با توجه به سه معیار مقاومت فشاری، کارایی مناسب و عدم جداشدگی دانهها با استفاده از فیلرهای مختلف شامل پودرسنگ آهن، کنسانتره آهن، پودرذغال سنگ و کک (نمونههای ی ا ز قسمتهای مختلف کارخانه کنسانتره سنگ آهن جلال آباد و نیز کارخانه کک سازی زرند) و نیز فیلر پودر سنگ معدنی بعنوان نمونه شاهد میباشد. میزان جذب آب محصول نهایی در سن ۲۸ روز نیز از اهدافی است که تاثیر استفاده از فیلرها در بالا بردن مقاومت جذب آب سدهای غلتکی را نشان میدهد. در این راستا تعداد ۹ طرح اختلاط با سنگدانه های شکسته و طبیعی ساخته شده و اثرات نوع و مقدار سیمان و فیلر، نوع و دانهبندی مصالح سنگی و نیز مقدار آب بر روی خواص بتن غلتکی خصوصا مقاومت فشاری و کارآیی مورد بررسی قرار گرفته است. یافته ها حاکی از آن است که جداشدگی سنگدانه حساسیت زیادی به تغییرات میزان آب دارد که کابرد فیلرها تا حدی از جداشدگی آن جلوگیری میکند. با توجه به طرحهای ساخته شده و زمان ویبی تعیین شده، مقدار بهینه نسبت آب به سیمان،۰/۸ بدست آمده است. بالاترین مقاومت فشاری نهایی بتن در سن ۲۸ روز، مربوط به طرح اختلاط ۶ با فیلر پودر سنگ آهن به میزان ۶% وزن مصالح سنگی میباشد که نشان دهنده افزایش مقاومت نهایی بتن در سنین بالا توسط این فیلر میباشد. ضمن بررسی نتایج حاصل از جذب آب ۲۴ ساعته نمونهها، کمترین میزان جذب آب مربوط به طرح اختلاط ۶ با فیلر پودر سنگ آهن و به میزان ۲/۲۴% بدست آمده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.