بررسی محتوی فنل و فلاونویید کل ۴ گونه از گیاه دارویی گل ماهورVerbascum sp در اکوتیپ های جنوب غرب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی محتوی فنل و فلاونویید کل ۴ گونه از گیاه دارویی گل ماهورVerbascum sp در اکوتیپ های جنوب غرب ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی محتوی فنل و فلاونویید کل ۴ گونه از گیاه دارویی گل ماهورVerbascum sp در اکوتیپ های جنوب غرب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی محتوی فنل و فلاونویید کل ۴ گونه از گیاه دارویی گل ماهورVerbascum sp در اکوتیپ های جنوب غرب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی محتوی فنل و فلاونویید کل ۴ گونه از گیاه دارویی گل ماهورVerbascum sp در اکوتیپ های جنوب غرب ایران :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این مطالعه ۴ گونه گل ماهور V.macrophyllus)، V. pseudo- digitalis، V.sinatum،(V.songaricum از جنوب غرب ایران به منظور سنجش ترکیبات فنل و فلاونویید کل جمعآوری شد. میزان فنل کل با استفاده از روش رنگ سنجی Folin–Ciocalteu و فلاونویید کل بر ا ساس رنگ سنجی کلرید آلومینیوم اندازه گیری شد. طرح آزمای شی مورد ا ستفاده طرحکاملا ت صادفی انجام گرفت. نتایج نشان داد که بین محتوای فنل و فلاونویید کل در میان گونه های مختلف و اکوتیپهای یک گونه اختلاف معنی داری وجود داشت، اما در بین اکوتیپهای گونه V. macrophyllu و V. songaricum از نظر مقدار فنل اختلاف معنی داری وجود نداشت. بیشترین مقدار فنل کل از گونه V. pseudo- digitalisو اکوتیپ میمند ۵۵/۶۲) میلیگرم گالیک اسید/ گرم عصاره خشک) و کمترین مقدار از گونه V. songaricum و اکوتیپ کرسنک ۲۸/۵۳) میلیگرم گالیک اسید/ گرم عصاره خشک) حاصل شد. بیشترین مقدار فلاونویید کل از گونه V. sinatum اکوتیپ یاسوج ۱۹/۸۱) میلیگرم روتین/گرم عصاره خشک) و کمترین مقدار از گونهV. songaricum و اکوتیپ تومانک ۱۰/۱۴) میلیگرم روتین/گرم عصاره خشک) به دست آمد. به طور کلی نتایج نشان داد که مقدار فنل و فلاونویید کل هم متاثر از ژنتیک و هم عوامل اقلیمی محل رویش بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.