بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی آویشن، مرزه، شیرین بیان و قارچ کش ایپرودیون برروی قارچهای Alternaria solani، Rhizoctonia solani


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی آویشن، مرزه، شیرین بیان و قارچ کش ایپرودیون برروی قارچهای Alternaria solani، Rhizoctonia solani دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی آویشن، مرزه، شیرین بیان و قارچ کش ایپرودیون برروی قارچهای Alternaria solani، Rhizoctonia solani  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی آویشن، مرزه، شیرین بیان و قارچ کش ایپرودیون برروی قارچهای Alternaria solani، Rhizoctonia solani،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره گیاهان دارویی آویشن، مرزه، شیرین بیان و قارچ کش ایپرودیون برروی قارچهای Alternaria solani، Rhizoctonia solani :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این تحقیق، اثر عصاره گیاهان آویشن، مرزه و شیرین بیان و قارچ کش ایپردیون بر رشد دو گونه قارچ بیماریزای گیاهی، شامل Alternaria solani، Rhizoctonia solani به روش دیسک کاغذی مورد بررسی قرار گرفته است. جهت عصارهگیری اندامهای هوایی گیاهان پس از جمعآوری، خشک شده و عصاره آن با استفاده از حلال متانول استخراج شده است. اثر عصاره ها و قارچ کش در خصوص هر دو قارچ بیماریزای سیب زمینی با اندازهگیری رشد شعاعی کلنیها بررسی و نتایج حاصل با کمک نرمافزار آماری SAS (اندازه گیری آنالیز واریانس و مقایسه ی میانگین ها با روش دانکن) در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ عصاره، ۴ رقت و دو قارچ در سه تکرار انجام شد. در روز پنجم اندازه گیری، عصاره آویشن کوهی درغلظت ۱۰۰۰ پی پی ام بالاترین ممانعت از رشد شعاعی را در قارچهای R. solani و A. solani به ترتیب با بازدارندگی ۷۶/۲۵ و ۶۶/۹۱ درصد ایجاد کرد. همچنین در غلظتهای دیگر نیز نسبتا موثر بوده است. گیاه مرزه نیز در روز پنجم اندازهگیری، در غلظت ۵۰ پی پی ام هیچ تاثیری در بازدارندگی هر دو گونه قارچ مورد بررسی از خود نشان ندادو فاقد تاثیر بود اما در غلظتهای ۵۰۰ و ۱۰۰۰ پی پی ام ممانعت از رشد را با میانگین درصد بازدارندگی در R. solani به ترتیب ۳۰/۰۰و ۴۸/۵۰ درصد و در A. solani به ترتیب با ۲۵/۸۳ و ۳۹/۸۳ درصد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.