تعیین محتوی تام فنولی، فلاونوییدی و خاصیت آنتی اکسیدانی در عصاره هگزانی اندام های هوایی گیاه خاکشیر و شاه تره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین محتوی تام فنولی، فلاونوییدی و خاصیت آنتی اکسیدانی در عصاره هگزانی اندام های هوایی گیاه خاکشیر و شاه تره دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین محتوی تام فنولی، فلاونوییدی و خاصیت آنتی اکسیدانی در عصاره هگزانی اندام های هوایی گیاه خاکشیر و شاه تره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین محتوی تام فنولی، فلاونوییدی و خاصیت آنتی اکسیدانی در عصاره هگزانی اندام های هوایی گیاه خاکشیر و شاه تره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین محتوی تام فنولی، فلاونوییدی و خاصیت آنتی اکسیدانی در عصاره هگزانی اندام های هوایی گیاه خاکشیر و شاه تره :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
رادیکالهای آزاد و استرس اکسیداتیو ناشی از آنها باعث ایجاد اختلالاتی در بدن میشوند. یکی از راهکارهای از بین بردن رادیکالهای آزاد و پیشگیری از عوارض این رادیکالها، استفاده از آنتیاکسیدانهای طبیعی میباشد. هدف از این تحقیق بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و تعیین مقدار فنول و فلاونویید تام در اندامهای هوایی خاکشیر و شاهتره بود. نتایج به دست آمده و آنالیزهای آماری نشان داد که عصاره هگزانی گل خاکشیر و برگشاه تره حاوی مقدار بالایی از فنول و فلاونویید هستند. همچنین به دلیل EC50 پایینتر قدرت مهار رادیکال آزاد بیشتر و در نتیجه فعالیت آنتیاکسیدانی بالاتری از سایر اندامهای هوایی داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.