بررسی فعالیت ضد باکتریایی جفت میوه بلوط علیه باکتری اشریشیا کلای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت ضد باکتریایی جفت میوه بلوط علیه باکتری اشریشیا کلای دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت ضد باکتریایی جفت میوه بلوط علیه باکتری اشریشیا کلای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت ضد باکتریایی جفت میوه بلوط علیه باکتری اشریشیا کلای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت ضد باکتریایی جفت میوه بلوط علیه باکتری اشریشیا کلای :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی خواص ضد میکروبی عصاره های آبی، متانولی و اتانولی جفت میوه بلوط روی باکتری اشرشیاکلای می باشد. لایه داخلی میوه بلوط پس از جداسازی و خشک شدن در سایه آسیاب و سپس به نسبت ۱:۵ با آب، متانول، اتانول و کلروفرم به روش خیساندن عصاره گیری انجام شد. اثر ضد باکتریایی و همچنین MIC/MBC غلظت های ۲۵، ۵۰، ۱۰۰ و mg/ml 200 عصاره های حاصل به روش انتشار چاهک علیه سویه استاندارد اشرشیا کلای مورد بررسی قرار گرفت. در روش چاهک عصاره آبی با مهار رشد تا mm 23/66 ± ۱/۵۷ علیه اشرشیا کلای فعالیت ضدباکتریایی بهتری از خود نشان دادند. مقایسه این میزان از مهار رشد عصاره جفت بلوط با آنتی بیوتیک های آمپی سیلین و تترا سایکلین قابل ملاحظه است. عصاره های کلروفرمی هیچ تاثیر مشخصی نشان ندادند. باتوجه به نتایج بدست آمده می توان این گیاه را به عنوان یک ترکیب ضد باکتریایی به منظور کاربرد بالینی معرفی کرد، لیکن کاربرد آن نیاز به انجام تحقیقات وسیع تری دارد. تاثیر سه عصاره آبی، متانولی و اتانولی جفت بلوط روی باکتری E. coli در غلظت های مختلف با آنتی بیوتیک های رایج آمپی سیلین و تترا سایکلین قابل قیاس است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.