بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه اسطوخودوسLavandula stoechas L. بر باکتری های شایع بیماری زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه اسطوخودوسLavandula stoechas L. بر باکتری های شایع بیماری زا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه اسطوخودوسLavandula stoechas L. بر باکتری های شایع بیماری زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه اسطوخودوسLavandula stoechas L. بر باکتری های شایع بیماری زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه اسطوخودوسLavandula stoechas L. بر باکتری های شایع بیماری زا :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

اسطوخدوس با نام علمی Lavandula stoechas L از خانواده Lamiaceae از جمله گیاهان دارویی و معطری است که در حال حاضر در مناطق مختلف کشور کشت می شود. عفونت ایجاد شده بیمارستانی توسط باکتری ها از مشکلات بزرگ درمانی بخصوص در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها می باشد. از طرفی مصرف بی رویه آنتی بیوتیکها موجب پیدایش سویه های مقاوم شده و ما نیازمند جایگزینی محصولات طبیعی جهت مقابله با این عفونتها می باشیم. در زمان مناسب اقدام به تهیه نمونه از طریق خشک کردن سرشاخه های هوایی در سایه و به دور از رطوبت و در مجاورت هوا به طور کامل خشک و سپس، عصاره اتانولی و متانولی آنها تهیه شد. پس از سه بار تکرار هر آزمون، فعالیت ضد باکتریایی با روش دیسک دیفیوژن و MIC با روش رقت لوله ای و MBC با روش کشت تعیین گردید میانگین قطر هاله عدم رشد در غلظت های مختلف اندازه گیری و ثبت شد. نتایج نشان می دهد هر دو عصاره اتانولی و متانولی بر قطر هاله عدم رشد باکتری های شایع بیماری زا در این آزمایش موثر بوده است و همچنین خاصیت ضدباکتریایی عصاره متانولی بیشتر از عصاره اتانولی بر قطر هاله عدم رشد می باشد بطوریکه باکتریهای شایع بیماریزا که با عصاره اتانولی تیمار شدند از قطر هاله عدم رشد کمتری نسبت به عصاره متانولی و استفاده از آنتی بیوتیک برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.