باکتری های لاکتیک اسید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
باکتری های لاکتیک اسید دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد باکتری های لاکتیک اسید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی باکتری های لاکتیک اسید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن باکتری های لاکتیک اسید :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
باکتریهای لاکتیک اسید گروهی از باکتریهای گرم مثبت میباشند که لاکتیک اسید را به عنوان نتیجهی تخمیرکربوهیدراتی تولید میکنند . این باکتریها به طور نرمال به سطوح موکوسی انسانها، حیوانات و همچنین به گیاهان پوسیده مثل سبزیجات در حال پوسیدن، مواد مدفوعی، کامپوست و غیره وابسته هستند اما بعضی از آنها جزء فلور نرمال دهان، روده و واژن پستانداران هستند. این باکتریها به طور وسیع در تولید محصولات غذایی تخمیر شده مثل ماست، پنیر، کلم شور و سوسیس استفاده میشوند. همچنین این باکتریها اثرات مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش انسان دارند. لذا هدف از این مطالعه معرفی و ذکر خصوصیات باکتریهای لاکتیک اسید قرار گرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.