مقاله مقایسه فون انگلی و فلور باکتریایی شانه دار مهاجم دریای خزر Mnemiopsis leidyi و شانه دار دریای سیاه Beroe ovata


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه فون انگلی و فلور باکتریایی شانه دار مهاجم دریای خزر Mnemiopsis leidyi و شانه دار دریای سیاه Beroe ovata دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فون انگلی و فلور باکتریایی شانه دار مهاجم دریای خزر Mnemiopsis leidyi و شانه دار دریای سیاه Beroe ovata  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فون انگلی و فلور باکتریایی شانه دار مهاجم دریای خزر Mnemiopsis leidyi و شانه دار دریای سیاه Beroe ovata،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فون انگلی و فلور باکتریایی شانه دار مهاجم دریای خزر Mnemiopsis leidyi و شانه دار دریای سیاه Beroe ovata :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

شانه دار دریای خزر Mnemiopsis Leidyi یک مهاجم غیربومی آبهای سواحل حوزه جنوبی دریای خزر و شکارچی تخم و لاروکیلکا ماهیان و رقیب غذایی آنها در سالهای اخیر گزارش گردیده است. در مبارزه و کنترل M.leidyi بروش بیولوژیک در دریای سیاه از شانه دار شکارچی Beroe استفاده شد. در بررسی و شناسایی فون انگلیی و فلورمیکروبی(باکتریایی)M.leidyi از تاریخ ۳ تا ۱۹ جولای ۲۰۰۳ در اعماق ۲۰ و ۵۰ متر ۱۸ ایستگاه سواحل حوزه جنوبی دریای خزر ۲۷۸ نمونه و در ماههای جولای و اگوست ۲۰۰۳ به ترتیب ۲۲ و ۱۴ نمونه Beroe دریایی مرمره و دریای سیاه پس از نگهداری در فرمالین ۵ درصد مورد بررسی قرار گرفتند صددرصد نمونه های M.leidyi مورد بررسی از نظر فون انگلی منفی بودند امام ۸۳ درصد شانه دارBeroe دریای مرمره با شدت حداقل ۴۲۰۰ و حداکثر ۲۱۰۰۰ عدد به تریکودینا کتنوفورا آلوده بودند. ۴ نمونه دریای سیاه که از شوری های مختلف ۲۱/۶ تا ۱۲/۶ در هزار گرفته شده۷۲ درصد T.ctenophoraآلوده بودند که حداقل آلودگی در شوریهای کمتر از ۱۴/۹ در هزاربا تعداد ۱۳۰ عدد تریکودینا و حداکثر آلودگی در شوری ۲۱/۶ در هزار با تعداد ۲۶۰۰-۱۰۵۰۰ عدد تریکو دنیا ثبت گردید . در شوریهای کمتر از ۱۴/۹ در هزار تریکودنیاها دژنره شده بودند. بررسی شناسایی فلورمیکروبی (باکتریها) ۱۸ نمونه آب دریای خزر و بترتیب ۳۶ و ۹ نمونه شانه دارM.leidyi و Beroe مورد بررسی قرار گرفتند که در گروه باکتری های گرم مثبت ۹ گونه و باکتری های گرم منفی ۱۱ گونه شناسایی شد. در مقایسه بین فون انگلی شانه دار مهاجم دریای خزر M.leidyi و Beroe اختلاف معنی دار وجود دارد اما در مقایسه فلور میکروبی در برخی از انواع باکتری ها شباهت و در برخی دیگر تفاوت وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.