مقاله بررسی دینامیکی ساختار و تحول جبهه زایی از دیدگاه تاوایی پتانسیلی در چند سامانه چرخندی بر روی ایران و خاورمیانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دینامیکی ساختار و تحول جبهه زایی از دیدگاه تاوایی پتانسیلی در چند سامانه چرخندی بر روی ایران و خاورمیانه دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دینامیکی ساختار و تحول جبهه زایی از دیدگاه تاوایی پتانسیلی در چند سامانه چرخندی بر روی ایران و خاورمیانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دینامیکی ساختار و تحول جبهه زایی از دیدگاه تاوایی پتانسیلی در چند سامانه چرخندی بر روی ایران و خاورمیانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دینامیکی ساختار و تحول جبهه زایی از دیدگاه تاوایی پتانسیلی در چند سامانه چرخندی بر روی ایران و خاورمیانه :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

از آنجا که بسیاری از ناپایداری های جوی واقع در منطقه خاورمیانه و ایران در اثر سامانه های چرخندی همراه با جبهه می باشد، مطالعه دینامیکی و همدیدی شکل گیری و تحول این پدیده ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در این مقاله دینامیک این نوع سامانه ها از دیدگاه تاوایی پتانسیلی (PV) و با استفاده از مدل MM5 مورد بررسی قرارگرفته است. برای این کار یک سامانه چرخندی، در بازه زمانی ۲ تا ۴ فوریه ۲۰۰۵ انتخاب گردید و مدل MM5 با تفکیک افقی km90 برای آن اجرا شد. با استفاده از خروجی مدل MM5 نقشه های کمیتهایی همچون PV، میدان باد، فرارفت دما و دمای پتانسیلی برای سطوح فشاری ۳۰۰، ۵۰۰ و ۷۰۰ هکتوپاسکال ترسیم گردید. به علاوه نقشه های سطح مقطع قائم PV، سرعت قائم و رطوبت نسبی در مراحل مختلف از تحول جبهه زایی نیز مورد تحلیل قرار گرفت.
نتایج نشان میدهد که با تا شدگی وردایت، هوای خشک، سرد و پایدار و پوش سپهر با مقادیر بالای PV به ورد سپهر میانی و زیرین نفوذ کرده و سبب ایجاد گرادیان دمایی و تشکیل جبهه های زیرین و میانی کی گردد. الگوی بدست آمده در این بررسی وجود گرادیانهای شدید PV و تاشدگی وردایت، در بالادست و پایه ناوه دمایی فوقانی و در زیر جت استریم را نشان می دهد. گسترش PV های فوقانی به سطوح میانی و زیرین باعث شکل گیری و تقویت چرخند و جبهه سطحی همراه با آن می گردد. در مرحله بلوغ، فرا رفت گرم در جلوی چرخند، سبب افزایش حرکتهای صعودی و آزاد شدن گرمای نهان می گردد که منجر به تشکیل بی هنجاری های PV در سطوح میانی و زیرین می شود. در مرحله میرایی، با تضعیف تاشدگی وردایت، از شدت چرخند سطحی نیز کاسته می شود و جبهه بند آمده همراه با آن ظاهر می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.