بررسی تاثیر محیط کشت، اسید آمینه و هورمون بر جنین زایی کشت بساک خربزه جلالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر محیط کشت، اسید آمینه و هورمون بر جنین زایی کشت بساک خربزه جلالی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر محیط کشت، اسید آمینه و هورمون بر جنین زایی کشت بساک خربزه جلالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر محیط کشت، اسید آمینه و هورمون بر جنین زایی کشت بساک خربزه جلالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر محیط کشت، اسید آمینه و هورمون بر جنین زایی کشت بساک خربزه جلالی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

تولید ژنوتیپ های خالص یکی از اهداف مهم اصلاحی است. در این پژوهش با اعمال سه عامل شامل: محیط کشت در دو سطح B5,MS نوع اسید آمینه در دو سطح (گلوتامین و پرولین) و ۳ ترکیب هورمونی متفاوت، شامل هورمون BAP با غلظت ۲ میلی گرم بر لیتر، Kin و TDZ در دو سطح ۰/۵ و ۱ میلی گرم بر لیتر، IAA و NAA در دو سطح ۰/۵ و ۱/۲۵ میلی گرم بر لیتر، به بررسی امکان کالوس زایی و القای جنین از اندام زایشی نر در خربزه (رقم جلالی) پرداخته شد. نتایج تجزیه واریانس حاکی از آن بود که فاکتور ترکیب هورمونی بر جنین زایی و نسبت جنین زایی به کالوس زایی به ترتیب درسطح ۱% و ۵% تاثیر معنی داری داشت و اثر این فاکتور بر صفت کالوس زایی معنی دار نشد. نتایج مقایسه میانگین اثر متقابل سه گانه، بیشترین میزان جنین زایی را در ترکیب هورمونی Kin+BAP+NAA+TDZ به ترتیب با غلظت های ۰/۵ + ۱/۲۵+ ۲+ ۰/۵ گرم بر لیتر در محیط کشت B5 و در حضور ۲۰۰ میلی گرم در لیتر اسیدآمینه گلوتامین نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.