تاثیر مولفه های آموزش عالی کشاورزی بر بروز ویژگی های کارآفرینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (مورد مطالعه: دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مولفه های آموزش عالی کشاورزی بر بروز ویژگی های کارآفرینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (مورد مطالعه: دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مولفه های آموزش عالی کشاورزی بر بروز ویژگی های کارآفرینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (مورد مطالعه: دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مولفه های آموزش عالی کشاورزی بر بروز ویژگی های کارآفرینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (مورد مطالعه: دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مولفه های آموزش عالی کشاورزی بر بروز ویژگی های کارآفرینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (مورد مطالعه: دانشجویان کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

یکی از مهم ترین اهداف نوین آموزش عالی کشاورزی، جهتگیری برنامه های آموزش عالی کشاورزی بر پرورش ویژگی های کارآفرینی در میان دانشجویان است. لذا هدف اصلی این مطالعه، بررسی تاثیر مولفه های آموزش عالی کشاورزی (پیشرفت تحصیلی، مقطع تحصیلی، محتوا و برنامه درسی، مدیریت و عوامل زیرساختی، شیوه های تدریس و آموزش، دوره های آموزش کارآفرینی و ویژگی های آموزشگران) بر بروز ویژگی های کارآفرینی دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بود. به روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی، از میان دانشجویان در دانشگاه محقق اردبیلی N=995 حجم نمونه به تعداد ۲۸۹ نفر تعیین شد. ابزار پژوهش مرکب از آزمون استاندارد شده سنجش ویژگی های شخصیتی کارآفرینی در ایران و آزمون استاندارد شده بین المللی مرکز کارآفرینی دانشگاه دارهام انگلستان و پنج شاخص اثرگذار نظام آموزش عالی کشاورزی بود. یافته ها نشان داد افزایش مقطع تحصیلی، تنها منجر به افزایش ویژگی استقلال طلبی شده، اما منجر به افزایش دیگر ویژگی های کارآفرینی در میان پاسخگویان نشده است. همچنین با افزایش پیشرفت تحصیلی (معدل)، ویژگی انگیزه پیشرفت در دانشجویان افزایش داشته، اما بر دیگر ویژگی های کارآفرینی، تاثیر معنی داری ایجاد نکرده است. نتایج همبستگی بین مولفه های نظام آموزش عالی و ویژگی های کارآفرینی پاسخ گویان نشان داد، تنها میان مولفه های محتوا و برنامه درسی، مدیریت و عوامل زیرساختی و شیوه های تدریس و آموزش با ویژگیه ای کارآفرینی پاسخگویان همبستگی مثبت و معنی داری مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.