بررسی ویژگی های فردی، زراعی، اجتماعی و اقتصادی زعفران کاران شهرستان قاین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگی های فردی، زراعی، اجتماعی و اقتصادی زعفران کاران شهرستان قاین دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگی های فردی، زراعی، اجتماعی و اقتصادی زعفران کاران شهرستان قاین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های فردی، زراعی، اجتماعی و اقتصادی زعفران کاران شهرستان قاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگی های فردی، زراعی، اجتماعی و اقتصادی زعفران کاران شهرستان قاین :
تعداد صفحات :۲۰
چکیده مقاله:
محصول زعفران بدلیل ایجاد اشتغال فصلی و دایمی، درآمدزایی و توسعه صادرات غیرنفتی یک محصول استراتژیک در کشور و نیز شهرستان قاین میباشد. هرگونه برنامه ریزی در خصوص وضعیت محصول زعفران نیازمند شناخت علمی وضعیت موجود است. لذا این پژوهش به بررسی ویژگی ای فردی، زراعی، اجتماعی و اقتصادی زعفران کاران شهرستان قاین پرداخته است. جامعه آماری تحقیق تمامی زعفران کاران شهرستان قاین بودند ( ۱۲۸۶۰ نفر). آمار و اطلاعات مورد نیاز این مطالعه به دو صورت اسنادی و پیمایشی از طریق نمونه گیری تصادفی و تکمیل پرسشنامه برای ۲۳۰ نفر زعفرانکار در سال ۱۳۹۳ جمع آوری و تجزیه و تحلیل گردید. نتایج نشان داد متوسط سن پاسخگویان تقریبا برابر با ۴۶ سال ۹۴/۳ درصد مرد و ۵/۷ درصد زن، میانگین کل تولید زعفران کاران در سال مورد بررسی ۱/۸۸ کیلوگرم ، ۷۵/۷ درصد از پاسخگویان دارای مالکیت خصوصی و میانگین شرکت در کلاسهای آموزشی- ترویجی نیز ۲/۴۲ کلاس بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.