ارزیابی غیرخطی اثرات اندرکنش خاک- سازه در پاسخ ساختمان های قاب خمشی فولادی در اثر ضربه ساختمان های مجاور با طبقات مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی غیرخطی اثرات اندرکنش خاک- سازه در پاسخ ساختمان های قاب خمشی فولادی در اثر ضربه ساختمان های مجاور با طبقات مختلف دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی غیرخطی اثرات اندرکنش خاک- سازه در پاسخ ساختمان های قاب خمشی فولادی در اثر ضربه ساختمان های مجاور با طبقات مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی غیرخطی اثرات اندرکنش خاک- سازه در پاسخ ساختمان های قاب خمشی فولادی در اثر ضربه ساختمان های مجاور با طبقات مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی غیرخطی اثرات اندرکنش خاک- سازه در پاسخ ساختمان های قاب خمشی فولادی در اثر ضربه ساختمان های مجاور با طبقات مختلف :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

اگر فاصله سازه ها به اندازه کافی نباشد در هنگام زلزله ممکن است با یکدیگر برخورد کرده و ضرباتی در تراز های مختلف به هم وارد نمایند. این پدیده باعث اعمال نیرویی چندین برابر بارگذاری زلزله آیین نامه ای شده و در نتیجه موجب تخریب های موضعی یا کلی در هر یک از سازه های مجاور می گردد. علت اصلی پدیه ضربه ارتعاش غیر هم فاز سازه های مجاور هم، ناشی از اختلاف بین مشخصات دینامیکی و هندسی سازه ها می باشد و با فرض فاصله مشخص ساختمانها از یکدیگر هرچه این اختلاف در شکل ارتعاش بیشتر باشد، احتمال ضربه زدن آنها به یکدیگر بیشتر است. در این تحقیق اثر ضربه ساختمان های مجاور با سیستم قاب خمشی فولادی بصورت غیر خطی ارزیابی خواهد شد. بدین منظور ضربه ساختمان های مجاور به یکدیگر، در سازه های با سیستم قاب خمشی فولادی با تعداد طبقات مختلف در حالت بدون لحاظ اندرکنش و با در نظر گرفتن اندرکنش در نرم افزار OpenSees با قرار دادن المان مناسب در تراز طبقات در اثر تحریک سازه ها با رکورد هایی با شدت و محتوای فرکانسی مختلف بصورت دو به دو مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. نتایج آنالیزها نشان می دهد که ضربه بین دو ساختمان مجاور به نسبت دوره تناوب دو سازه و همچنین شتاب طیفی رکورد ها بستگی دارد. با کاهش نسبت دوره تناوب دو سازه و افزایش شتاب طیفی مقدار ضربه در تراز طبقات افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.