بررسی روند خشکسالی و تخریب اراضی با استفاده از دادههای سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در منطقه فاریاب کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روند خشکسالی و تخریب اراضی با استفاده از دادههای سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در منطقه فاریاب کرمان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روند خشکسالی و تخریب اراضی با استفاده از دادههای سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در منطقه فاریاب کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روند خشکسالی و تخریب اراضی با استفاده از دادههای سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در منطقه فاریاب کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روند خشکسالی و تخریب اراضی با استفاده از دادههای سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در منطقه فاریاب کرمان :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

خشکسالی پدیده ای جهانی است که میتواند در هر جایی رخ دهد و خسارات قابل توجهی به انسان و اکوسیستمهای طبیعی وارد آورد. تاثیر خشکسالی میتواند به صورت کاهش منابع آب، کاهش تولیدات کشاورزی، تغییر در پوشش گیاهی منطقه وتسریع در بیابان زایی مناطق باشد. امروزه استفاده از اطلاعات سنجش از دور جزء لاینفک مطالعات زیست محیطی و از ابزارارزشمند در بررسیهای تغییرات محیطزیست و تخریب اراضی محسوب میشود . مقایسه تصاویر حاصل از یک دوره زمانی مشخص میتواند روند تغییرات هر منطقه را نشان دهد. تحقیق حاضر به منظور بررسی تخریب اراضی و تاثیر خشکسالی بر تغییرات پوشش گیاهی منطقه فاریاب کرمان با استفاده از تکنیکهای سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS (و سنجش از دور (RS( به انجام رسید. در این تحقیق دادههای ماهوار ه ETM (landsat7 ( و ۵-landsat4 و ۸ landsat پس از انجام تصحیحات هندسی و رادیومتریک به منظور آشکارسازی پوشش گیاهی و تهیه نقشه پوشش گیاهی در طی چهار دوره زمانی از سال ۲۰۰۰تا به امروز مورد استفاده و آنالیز قرار گرفت. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد خشکسالی های متعدد منجر به کاهش قابل ملاحظه ای در اراضی کشاورزی و تخریب این اراضی شده است. به طوریکه عمده ترین تغییر مربوط به اراضی زراعی رها شده وحذف پوشش در این مناطق و در نتیجه سرعت بخشیدن به پدیده فرسایش بادی شده است . همچنین شاخص های گیاهی NDVI و RVI در طی سالهای مورد مطالعه به حداقل مقدار خود نزول پیدا کرده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.