اثر تنظیم کننده های رشد بنزیل آمینو پورین ونفتالین استیک اسید بر بهبود روابط آبی هندوانه آجیلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنظیم کننده های رشد بنزیل آمینو پورین ونفتالین استیک اسید بر بهبود روابط آبی هندوانه آجیلی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنظیم کننده های رشد بنزیل آمینو پورین ونفتالین استیک اسید بر بهبود روابط آبی هندوانه آجیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنظیم کننده های رشد بنزیل آمینو پورین ونفتالین استیک اسید بر بهبود روابط آبی هندوانه آجیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنظیم کننده های رشد بنزیل آمینو پورین ونفتالین استیک اسید بر بهبود روابط آبی هندوانه آجیلی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هندوانه آجیلی در سطح گسترده ایران در کشت می شو .د بعضی از تنظیم کننده های رشد مانند نفتالین استیک اسید و بنزیل آمینو پورین علاوه بر عملکرد میوه و کمیت وکیفیت بذر ،می توانند بر رشد گیاه وخصوصیات فیزیولوژیکی ، اثر بگذارند.دریک آزمایش مزرعه ای، اثر تنها و متقابل محلول پاشی گیاهان با تنظیم کننده های رشد بنزیل آمینو پورین (BAP (ونفتالین استیک اسید(NAA (بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی هندوانه آجیلی مطالعه شد.در این آزمایش ، ۱۰ روز پس از محلول پاشی گیاهان با غلظتهای ۰و ۵۰ میلی گرم درلیتر NAA در مرحله ۷-۶ برگی و ۰و ۴۰ میلی گرم درلیتر BAP در مرحله ظهور گل مطالعه شد. اثر متقابل نفتالین استیک اسید با غلظت۵۰ میلی گرم در لیتر + بنزیل آمینو پورین با غلظت ۴۰ میلی گرم در لیتر ، مصرف یک بار آنها به طور معنی داری باعث افزایش ، محتوای آب نسبی برگ، به مقدار ۳۵/۳۴ درصد نسبت به شاهد شد؛ تیمار بنزیل آمینو پورین با غلظت ۴۰ میلی گرم در لیتر نشت یونی را به مقدار ۰۲/۱۱ درصد نسبت به شاهد کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.