بررسی اثر تغییر زاویه ورودی پره توربین توربوشارژر روی توان تولیدی توسط توربین با استفاده از نرم افزار انسیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تغییر زاویه ورودی پره توربین توربوشارژر روی توان تولیدی توسط توربین با استفاده از نرم افزار انسیس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تغییر زاویه ورودی پره توربین توربوشارژر روی توان تولیدی توسط توربین با استفاده از نرم افزار انسیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تغییر زاویه ورودی پره توربین توربوشارژر روی توان تولیدی توسط توربین با استفاده از نرم افزار انسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تغییر زاویه ورودی پره توربین توربوشارژر روی توان تولیدی توسط توربین با استفاده از نرم افزار انسیس :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

با توجه به گسترش جوامع و افزایش مصرف انرژی در قبال ان، علوم مختلفی بر ان شدند تا مصرف بی رویه انرژی را اصلاح کنند و همچنین با توجه به مساله گرمایش جهانی در نتیجه انتشار گازهای گلخانه ای، تمامی سعی و کوشش ها روی کاهش مصرف سوخت های فسیلی تمرکز کرده اند. یکی از راه های کاهش مصرف سوخت فسیلی و در مقابل کاهش نشر گازهای گلخانه ای استفاده از توربوشارژر در موتورهای احتراق داخلی به منظور افزایش توان موتور به ازاین ابعاد ثابت موتور در مقایسه با موتور های تنفس طبیعی می باشد. این هدف با افزایش فشار هوای ورودی به موتور بدست می باید. هدف در این تحقیق بررسی پارامترهای عملکردی توربوشارژر از جمله نسبت فشار و اختلاف دمای ورودی وخروجی در مقابل تغییر زاویه پره توربین توربوشارژر می باشد. چالش اصلی در این تحلیل به ترتیب مدل سازی دقیق، شبکه بندی مطلوب و اتخاذ تنظیمات مناسب در نرم افزار انسیس می باشد. در ابتدا ابر نقاط یک توربین توربوشاارژر متعلق به یک موتور ۱.۷ لیتری تهیه شد و سپس مدل سازی پر در کتیا انجام گرفت. سپس شبیه سازی جریان با زاویه صفر درجه انجام گرفت. که مقدار خطای آن با نتایج تجربی به میزان می باشد. سپس شبیه سازی با زوایای مختلف در محدوده ۰ تا ۹ درجه انجام گرفت و زاویه بهینه به مقدار ۴.۶ درجه مشخص شد که در این زاویه پارامترهای فشار خروجی به میزان ۱.۱۱% اختلاف دمای ورودی و خروجی به میزان ۵.۷% و متعاقبا توان خروجی ۵.۷% نسبت به پارامترهای مذکور با پرهای با زاویه ورودی صفر درجه افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.