مقاله مقایسه فرسایش خاک در عرصه های دیم زار، دیم زار رها شده ، مرتعی و جنگلی حوزه آبخیز کسیلیان – مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه فرسایش خاک در عرصه های دیم زار، دیم زار رها شده ، مرتعی و جنگلی حوزه آبخیز کسیلیان – مازندران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فرسایش خاک در عرصه های دیم زار، دیم زار رها شده ، مرتعی و جنگلی حوزه آبخیز کسیلیان – مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فرسایش خاک در عرصه های دیم زار، دیم زار رها شده ، مرتعی و جنگلی حوزه آبخیز کسیلیان – مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فرسایش خاک در عرصه های دیم زار، دیم زار رها شده ، مرتعی و جنگلی حوزه آبخیز کسیلیان – مازندران :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این تحیق به منظور بررسی مقایسه نقش کاربری های مختلف و کلاس های شیب در تولید فرسایش خاک (فرسایش سطحی و شیاری) در حوزه آبخیز کسیلیان به اجرا در آمد. حوزه کسیلیان دارای ۱۰۰۰ هکتار دیم زاد، ۸۷۸ هکتار دیم زار رها شده، ۶۹۰ هکتار مرتع، ۳۴۸۰ هکتار جنگل، ۲۳۴ هکتار مناطق مسکونی و ۴۴۰ هکتار راه ها با مساحت کل ۶۷۲۲ هکتار می باشد. این تحقیق به صورت طرح آزمایشی کرت های خرد شده با سه تیمار اصلی کلاس شیب ۹، ۲۵ و ۴۵ درصد و چهار تیمار فرعی کاربری اراضی مرتعی دیم زار رها شده، دیم زار، جنگل با سه تکرار در هر تیمار آزمایشی به مدت ۵ سال با ۳۰ واحد آزمایشی دارای آمار به انجام رسید. پلات ها به ابعاد ۱/۸۳ ضربدر ۲۲/۱ متر در کاربری های مرتعی، دیم زار، دیم زار رها شده و پارسل ها به مساحت ۱۰۲ متر مربع در عرصع جنگلی که به یک مخزن جمع آوری رسوب وصل می شود و به صورت ماهیانه میزان فرسایش تولیدی بر حسب گرم اندازه گیری شده است. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS نشان داد. به طوری که فرسایش سطحی و شیاری دامنه ها در دیم زار ۷۵/۰، در دیم زار رها شده ۰/۴۷۰ در مرتع ۰/۲۹ و در جنگل ۰/۱۱ تن در هکتار در سال محاسبه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.