بررسی و مقایسه میزان محصول در توده های خالص و آمیخته صنوبر با زراعت بادام زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه میزان محصول در توده های خالص و آمیخته صنوبر با زراعت بادام زمینی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه میزان محصول در توده های خالص و آمیخته صنوبر با زراعت بادام زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه میزان محصول در توده های خالص و آمیخته صنوبر با زراعت بادام زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه میزان محصول در توده های خالص و آمیخته صنوبر با زراعت بادام زمینی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

کشت توام درخت چوبده و محصولات زراعتی سازگاری زیادی با اکثر نواحی دنیا دارد. در این حالت فرسایش خاک حداقل و بازدهی استفاده از نور، آب و مواد غذایی خاک حداکثر است.استفاده از فضای بین درختان برای کشتمحصولات زراعی به ویژه در سال های اولیه، موجب ارتقای سطح بهره وری و ترغیب بیشتر زارعان به زراعت چوب می شود. به همین منظور درختان صنوبر دلتوییدس با گونه بادام زمینی در زمین های ایستگاه تحقیقات زراعی فخرآباد لشت نشا کاشت شده اند. تیمار اول شامل کا شت صنوبر )با فا صله کا شت ۴ × ۳ متر( همراه با بادام زمینی و تیمار دوم کشت خالص صنوبر )با فاصله کا شت ۴ × ۳ متر( در نظر گرفته شده ا ست. مقایسه و برر سی آماری مشخصه های کمی درختان ن شان دهنده میزان قطر برابر سینه و حجم بی شتر در تیمار آمیخته ن سبت به تیمار خالص می با شد. ازین رو به نظر می رسد کشت تلفیقی این دو گونه می تواند به ازدیاد رشد صنوبر کمک نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.