ارزیابی انواع روش های بسته بندی در آبزیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی انواع روش های بسته بندی در آبزیان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی انواع روش های بسته بندی در آبزیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی انواع روش های بسته بندی در آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی انواع روش های بسته بندی در آبزیان :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

بسته بندی در جامعه امروزی به امری ضروری تبدیل شده است. به همین ترتیب، در صنعت ماهی، حرکت به سمت استفاده از یک بسته بندی با طراحی مناسب بعنوان ابزار ضروری جهت حفظ ماهی صورت گرفته است. محصولات ماهی توجه زیادی را به عنوان منبع پروتیین، ویتامین ، مواد معدنی و چربی ها داشتهاند. همچنین ماهی بسیار فاسد شدنی است، از اینرو فرآوری و بسته بندی مناسب در حفظ کیفیت ماهی کمک می کند. در سراسر جهان، مجموعه ای از تکنیک های نگهداری به دنبال نگهداری در یخ یا سرما در بالاترین فشار و کاربرد میدان الکترومغناطیسی وجود دارند. هدف از این بررسی مرور کلی بر تکنیک های اصلی استفاده شده و تغییرات کیفیت پس از صید در ماهی است. ماهی به عنوان یک جسم سخت در پخت، مستعد فساد و اکسیداسیون و بروز بد طعمی به دلیل بکارگیری نادرست است . حفظ کیفیت حسی و تغذیه ای ماهی به طور قابل توجهی توسط پارامتر های مختلف تحت تاثیر قرار دارد . در این بررسی، روشهای نگهداری و استفاده کاربردی از ماهی و اثرات آنها بر جنبه های کلی کیفیت مشخص خواهد شد . با این حال، اگر تکنیک های مربوط به نکهداری با هم ترکیب شده و مورد استفاده قرار گیرند، تولید محصولات با کیفیت بالاتر، خواص حسی خوب و ارزش غذایی مفید محقق خواهد شد؛ که این شیوه برای هم تولید کنندگان و هم مصرف کنندگان ارزشمند است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.