اثر اسید جیببرلیک و چینه سرمایی بر شکست خواب بذر فندق (.COryluS aVellana L) در جنگل های ارسباران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسید جیببرلیک و چینه سرمایی بر شکست خواب بذر فندق (.COryluS aVellana L) در جنگل های ارسباران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسید جیببرلیک و چینه سرمایی بر شکست خواب بذر فندق (.COryluS aVellana L) در جنگل های ارسباران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسید جیببرلیک و چینه سرمایی بر شکست خواب بذر فندق (.COryluS aVellana L) در جنگل های ارسباران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسید جیببرلیک و چینه سرمایی بر شکست خواب بذر فندق (.COryluS aVellana L) در جنگل های ارسباران :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بذرفندق (COTyluS a Vellana) تحت شرایط طبیعی به دلیل پوسته سخت و رکود درونی در زمانی طولانی جوانهدار می شود که نرخ جوانهزنی آن اندک، نامنظم و غیر یکنواخت صورت می گیرد. تحقیق حاضر با هدف فایق آمدن به این مشکلات و بهبود صفات جوانه زنی انجام گرفت. برای این منظور، بذرهای رسیده فندق جنگلی در اوایل پاییز از رویشگاه مکیدی (جنگل ارسباران) جمع – آوری شد. به منظور شکستن خواب بذر، تیمارهای چینه سرمایی سه ماهه و چهارماهه و جیببرلین با غلظتهای ۷۵ و ۱۵۰ میلی گرم در لیتر استفاده شد. تیمارهای چینه سرمایی و جیببرلین بطور معنی داری درصد جوانهزنی و شاخصی بنیه بذر را در مقایسه با شاهد بهبود بخشید. در تیمار چینه سرمایی، بیشترین درصد جوانهزنی و شاخصی بنیه بذر به ترتیب با ۵۵/۳ درصد و ۸۷/۹ در چینه سرمایی چهار ماهه و در حالت بدون پوسته مشاهده شد. در تیمار جیببرلین، بیشترین درصد جوانهزنی و شاخصی بنیه بذر به ترتیب با ۵۸/۳ درصد و ۱۰۶/۷ در غلظت ۱۵۰ میلی گرم در لیتر در حالت بدون پوسته مشاهده شد. در کلی، تیمار چینه سرمایی چهار ماهه و غلظت ۱۵۰ میلی گرم در لیتر جیببرلین، بهترین تیمار برای تحریک جوانهزنی بذرهای فندق و همچنین بهبود خصوصیات دانه رستهای این گیاه پس از جوانهزنی میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.