تاثیر سطوح مختلف تریونین و آنزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف تریونین و آنزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف تریونین و آنزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف تریونین و آنزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف تریونین و آنزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف اسید آمینه تریونین وآنزیم در جیره های بر پایه گندم بر عملکرد رشد در جوجه های گوشتی، از ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه راس ۳۰۸ در قالب یک طرح کاملا تصادفی استفاده شد و اثرات اصلی در قالب طرح فاکتوریل ۳×۲ مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای مورد استفاده در این آزمایش شامل دو جیره بر پایه گندم (دارای آنزیم و بدون آنزیم) حاوی سه سطح تریونین (سطوح ۱۰۰، ۱۲۰ و ۱۴۰ درصد توصیه NRC) بودند. میزان خوراک مصرفی و افزایش وزن در ۷، ۱۴ و ۲۱ روزگی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که افزایش سطح تریونین در جیره تاثیر معنی داری بر میزان خوراک مصرفی نداشت (۰۵/0P<) ولی سبب بهبود افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک بخصوص در سطح ۱۲۰ درصد توصیه (۱۹۹۴) NRC گردید (P<05/0).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.