بررسی رابطه هورمون IAA تولید شده توسط باکتری Pseudomonas putida و عملکرد قارچ دکمه ای خوراکی (Agaricus bisporus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه هورمون IAA تولید شده توسط باکتری Pseudomonas putida و عملکرد قارچ دکمه ای خوراکی (Agaricus bisporus) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه هورمون IAA تولید شده توسط باکتری Pseudomonas putida و عملکرد قارچ دکمه ای خوراکی (Agaricus bisporus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه هورمون IAA تولید شده توسط باکتری Pseudomonas putida و عملکرد قارچ دکمه ای خوراکی (Agaricus bisporus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه هورمون IAA تولید شده توسط باکتری Pseudomonas putida و عملکرد قارچ دکمه ای خوراکی (Agaricus bisporus) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

قارچ های خوراکی ازجمله قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) بخش مهمی از رژیم غذایی در بسیاری از کشورهای جهان می باشند. تغییر فاز رویشی به فاز زایشی در قارچ خوراکی دکمه ای با حضور باکتری های موجود در خاک پوششی از جمله باکتری Pseudomonas putida انجام می شود. تصور بر این است که P.putida از طریق ترشح ترکیبات شبه هورمونی (IAA) مسیول این فرآیند بوده و بر روی عملکرد قارچ دکمه ای تاثیر می گذارد. در این پژوهش ۸۱ جدایه باکتری از نمونه های خاک پوششی شش مزرعه پرورش قارچ خوراکی در سال ۱۳۹۴ جداسازی شد و در نهایت از مجموع ۵۲ جدایه شناسایی شده به عنوان باکتری ۳۳، P. putida جدایه درقالب طرح کامل تصادفی با دو تکرار با خاک پوششی قارچ دکمه ای تلقیح گردید. نتایج آزمون های مزرعه ای نشان داد که جدایه های مورد بررسی نسبت به تیمار شاهد (بدون اعمال باکتری) تاثیر معنی داری بر روی وزن تر و تعداد قارچ دارند. در مرحله بعد توان تولید هورمون IAA در جدایه ها ارزیابی گردید و رابطه آن با تعداد و وزن تر قارچ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بین میزان تولید هورمون IAA و وزن و تعداد قارچ همبستگی معنی دار و مثبتی وجود دارد. پس می توان نتیجه گرفت که تولید IAA توسط باکتری P. putida یکی از عوامل مهم بر روی عملکرد قارچ دکمه ای می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.