اثرات سطوح مختلف الیاف و اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیر روی فراسنجه های خونی و رفتار خوردن و نشخوار کردن گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف الیاف و اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیر روی فراسنجه های خونی و رفتار خوردن و نشخوار کردن گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف الیاف و اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیر روی فراسنجه های خونی و رفتار خوردن و نشخوار کردن گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف الیاف و اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیر روی فراسنجه های خونی و رفتار خوردن و نشخوار کردن گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف الیاف و اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیر روی فراسنجه های خونی و رفتار خوردن و نشخوار کردن گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف جیر ه ای الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدهای چرب زنجیربلند (LCFA) روی عملکرد گاوهای شیری نژاد هلشتاین در اوایل دوره ای شیردهی، آزمایشی در قالب طرح مربع الاتین ۴×۴ مکرر با چهار جیره ای غذایی، در ۴ دوره آزمایشی ۲۱ روزه روی ۸ راس گاو هلشتاین شامل ۴ راس گاو یک بار زایش کرده با میانگین تولید شیر روزانه ۶/۲±۹/۲۹ و ۴ راس گاو چندبار زایش کرده با میانگین تولید شیر روزانه ۵/۹±۱/۳۳ روز انجام گردید. جیره ها شامل: ۱) ۳۱ درصد NDF با ۵/۲ درصد ۳۱ (۲، (LCFA) LFLFA درصد NDF با ۴ درصد (LCFA (LF HFA، و ۳) ۳۵ درصد NDF با ۴ درصد (LCFA (MF HFA و ۴) ۳۹ درصد NDF با ۴ درصد (LCFA (HF HFA، اثر جیره ها روی انسولین خون (۰۱/0P<) و کلسترول (۰۵/0P<) دارای تفاوت معنی داری بود. در بین متابولیت های خون غلظت پلاسمایی انسولین با افزایش کربوهیدرات های غیرالیافی و حضور اسیدهای چرب غیر اشباع به طور معنی داری افزایش یافت. همچنین غلظت پلاسمایی کلسترول نیز تحت تاثیر حضور اسیدهای چرب غیراشباع به طور معنی داری افزایش یافت. فعالیت خوردن، جویدن و نشخوارکردن با افزایش سطح NDF جیره افزایش یافت. این مطالعه نشان داد جیره با الیاف پایین و چربی های غیراشباع بالا سبب افت نسبتا محسوس جربی شیر شد و می توان با افزایش سطح الیاف بدون اثر منفی بر عملکرد تولیدی حیوان مانع افت درصدچربی شیر شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.