اثر تجویز خوراکی مکمل های لوامیزول و ساپونین کوییل آ بر بازماندگی لارو قزل آلی رنگین کمان در برابر لکتوکوکوس گارویه آ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تجویز خوراکی مکمل های لوامیزول و ساپونین کوییل آ بر بازماندگی لارو قزل آلی رنگین کمان در برابر لکتوکوکوس گارویه آ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تجویز خوراکی مکمل های لوامیزول و ساپونین کوییل آ بر بازماندگی لارو قزل آلی رنگین کمان در برابر لکتوکوکوس گارویه آ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تجویز خوراکی مکمل های لوامیزول و ساپونین کوییل آ بر بازماندگی لارو قزل آلی رنگین کمان در برابر لکتوکوکوس گارویه آ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تجویز خوراکی مکمل های لوامیزول و ساپونین کوییل آ بر بازماندگی لارو قزل آلی رنگین کمان در برابر لکتوکوکوس گارویه آ :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر، به منظور بررسی اثر سطوح غذایی لوامیزول و ساپونین کوییل آ بر بازماندگی لارو قزل آلای رنگین کمان در برابر لاکتوکوکوس گارویه آ صورت گرفت. در این مطالعه، تعداد ۲۱۰ قطعه لارو قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی ۱/۰±۱۳۵/۰ گرم در یک طرح کاملا تصادفی به ۷ تیمار آزمایشی و ۳ تکرار (با تعداد ۱۰ قطعه در هر تکرار) تقسیم شدند و به ترتیب با رژیم های غذایی حاوی ۰، ۱۲۵، ۲۵۰ و ۵۰۰ میلی گرم لوامیزول در هر کیلوگرم غذا و ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم ساپونین کوییل آ در هر کیلوگرم غذا به مدت ۳۰ روز مورد تغذیه قرار گرفتند. سپس به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در مجاورت با باکتری لاکتوکوکوس گارویه آ با غلظت ۱۰ (۹)۱x سلول در هر میلی لیتر به روش غوطه وری قرار گرفتند و بعد از یک هفته تلفات لاروها شمارش شد. نتایج حاصله نشان داد که رژیم های حاوی لوامیزول و ساپونین کوییل آ با غلظت های مختلف کاهش معنی داری در تلفات بعد از مواجهه با باکتری لاکتوکوکوس گارویه آ در مقایسه با شاهد نشان دادند (P<05/0). کمترین میزان تلفات در تیمارهای حاوی ۲۵۰ میلی گرم لوامیزول بر کیلوگرم غذا و ۲۰۰ میلی گرم ساپونین کوییل آ بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن ۲۵۰ میلی گرم لوامیزول و ۲۰۰ میلی گرم ساپونین کوییل آ بر کیلوگرم جیره غذایی لارو قزل آلای رنگین کمان به منظور بهبود بازماندگی لارو در برابر باکتری لاکتوکوکوس گارویه آ پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.