گیری از دانه کنجد به روش آنزیمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گیری از دانه کنجد به روش آنزیمی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گیری از دانه کنجد به روش آنزیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گیری از دانه کنجد به روش آنزیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گیری از دانه کنجد به روش آنزیمی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در این تحقیق به بررسی هیدرولیز آنزیمی جهت پوست گیری دانه کنجد به طور سالم با راندمان بسیار بالا، مصرف حداقل زمان و انرژی و استفاده مجدد از پساب، اشاره شده است. با توجه به اینکه پوست دانه کنجد عمدتا شامل ۷۸% فیبر نامحلول سلولز و همی سلولز می باشد در این تحقیق جهت پوست گیری کنجد از آنزیم های سلولاز و زایلاناز استفاده شده است که مشخص گردید به کمک این دو آنزیم با نسبت اختلاط بهینه تعیین شده براساس طرح آزمایشات مختلف، راندمان پوست گیری گرم کنجد در دمای محیط از ۱۴% (بدون استفاده از آنزیم) به ۹۵% (استفاده از دو آنزیم با نسبت بهینه) افزایش پیدا کرده است که این افزایش فقط در مدت زمان حدود ۲۵ دقیق (۱۷% زمان مصرفی در حالت بدون آنزیم) منجر شده است. همچنین در این تحقیق نسبت به اختلاط بهینه دو آنزیم در نسبت فعالیت های آنزیمی مختلف مشخص گردید علاوه بر موارد فوق در این تحقیق مشخص گردید می توان تا حدود ۴ مرتبه از پسالب آنزیمی بدون کاهش قابل توجه راندمان استفاده کرد. در این تحقیق اثرات افزایش دما بر روی راندمان پوست گیری نیز نشان داده شده است و مشخص گردید با افزایش دما از ۲۵ درجه تا ۴۵ درجه سانتی گراد در مدت زمان ۱۵ دقیقه با مقدار آنزیم کنجد ثابت، راندمان پوست گیری از ۲۹/۴% تا ۹۳/۷% به میزان حدود ۶۴% افزایش می یابد و پس از آن کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.