بررسی اثر کاهش دمای گاز ورودی به واحد شیرین سازی گاز بر میزان foaming در برج جذب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کاهش دمای گاز ورودی به واحد شیرین سازی گاز بر میزان foaming در برج جذب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کاهش دمای گاز ورودی به واحد شیرین سازی گاز بر میزان foaming در برج جذب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کاهش دمای گاز ورودی به واحد شیرین سازی گاز بر میزان foaming در برج جذب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کاهش دمای گاز ورودی به واحد شیرین سازی گاز بر میزان foaming در برج جذب :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

با توجه به دینامیک بودن شرایط فرایندی و همچنین ضرورت حفظ تولید پایدار گاز مطالعه شرایط عملیاتی فرایندهای مختلف در پالایشگاه های گاز ضروری می باشد. در این پالایشگاه ها یکی از مهم ترین عملیات شیرین سازی گاز حذف H2S از گاز طبیعی می باشدکه در واحد شیرین سازی صورت می گیرد. یکی از مهم ترین مسایل عملیاتی که در واحدهای شیرین سازی گاز با آمین رخ می دهد پدیده کف کردن می باشد که عمدتا به دلیل حل شدن هیدروکربن های سنگین جریان گاز در جریان آمین ایجاد می گردد. کاهش دمای گاز که ممکن است به دلیل برخی محدودیت های عملیاتی اجتناب ناپذیر باشد منجر به افزایش مایع سازی جریان گاز در طول فرایند شیرین سازی می گردد. با مطالعات صورت پذیرفته مشخص گردید که با سرمایش گاز با تعبیه کردن درام جداساز در ورودی واحد و همچنین فیلترهای مخصوص جهت جدا شدن قطرات مایع از جریان گاز از وقوع پدیده کف کردن به دلیل کاهش دمای جریان گاز جلوگیری به عمل آمده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.