مقاله ارزیابی کاربرد عناصر غذایی در کنترل تنش های زنده گندم به ویژه پاخوره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کاربرد عناصر غذایی در کنترل تنش های زنده گندم به ویژه پاخوره دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کاربرد عناصر غذایی در کنترل تنش های زنده گندم به ویژه پاخوره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کاربرد عناصر غذایی در کنترل تنش های زنده گندم به ویژه پاخوره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کاربرد عناصر غذایی در کنترل تنش های زنده گندم به ویژه پاخوره :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

بیماری پاخوره در اثر قارچ Gaeumannomycesgraminis var tritici walker بوجود آمده و یکی از بیماری های مهم گندم در اغلب مناطق گندم خیز جهان است (۳). درایران نیز این بیماری ابتدا در سال ۱۳۶۴ در دشت نازساری و در سال های بعد دیگر در مناطق استان مازندران و استان گرگان گزارش گردید (۱). یکی از اثرات مثبت کاهش pH در خاک های قلیائی، افزایش قابلیت استفاده عناصر کم مصرف به وسیله گیاه است که سبب حساسیت گیاه نسبت به بیماری می شود. در این خصوص اگر کودهای ازته آمونیاکی مانند سولفات آمونیوم به همراهعناصر میکرو مثل روی و منگنز و مس مصرف شوند تاثیر بسیار خوبی در کنترل بیماری پاخوره خواهند داشت (۵). گراهام و روویرا (۴) مقدارمنگنز در بذور سنبله های گندم را از شاخص های مرتبط با مقاومت به پاخوره دانسته و اظهار داشتند که احتمالا منگنز با افزایش بیوسنتز ترکیبات فنولی و لیگنین مرتبط با دفاع و کاهش آنزیم آمنیوپپتیداز و افزایش فتوسنتز موجب مقاومت گیاه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.