مقاله نقش عناصر غذایی اصلی بر عملکرد میوه انگور و کیفیت آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش عناصر غذایی اصلی بر عملکرد میوه انگور و کیفیت آن دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش عناصر غذایی اصلی بر عملکرد میوه انگور و کیفیت آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش عناصر غذایی اصلی بر عملکرد میوه انگور و کیفیت آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش عناصر غذایی اصلی بر عملکرد میوه انگور و کیفیت آن :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

کشور ایران یکی از مبادی پیدایش و پراکنش انگور در جهان است که از تنوع ژنتیکی خاصی برخوردار است و ارقام متنوعی از انگور در مناطق مختلف آن به چشم می خورد (۳). سطح زیر کشت انگور در استان سمنان ۳۷۵۰ هکتار بوده که ۳۰۰۰ هکتار از آن در شهرستان شاهرود واقع می باشد. میزان تولید انگور در استان ۵۵۰۰۰ تن می باشد (میانگین ۱۷۸۰۰ کیلوگرم در هکتار) که بیشترین عملکرد در کشور است (۱). عوامل متعددی در کمی عملکرد هکتاری انگور نقش داشته که یکی از مهمترین آنهاتغذیه متعادل تاکستانها می باشد. نقش عناصر غذایی اصلی (ازت و فسفر و پتاسیم) در تغذیه باغهای انگور در افزایش عملکرد و بهبود خصوصیات کیفی انگور نظیر بریکس، اسیدیته و مواد جامد محلول بسیار با اهمیت می باشد (۶). به منظور تعیین ترکیب کودی مناسب جهت حصول حداکثر عملکرد میوه با کیفیت قابل قبول این بررسی در تاکستان مرکز تحقیقات کشاورزی شاهرود طی سه سال انجام پذیرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.