مقاله نقش گوگرد در میزان عملکرد، پروتئین و روغن ارقام کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش گوگرد در میزان عملکرد، پروتئین و روغن ارقام کلزا دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش گوگرد در میزان عملکرد، پروتئین و روغن ارقام کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش گوگرد در میزان عملکرد، پروتئین و روغن ارقام کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش گوگرد در میزان عملکرد، پروتئین و روغن ارقام کلزا :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

گوگرد جزء ساختمان اسیدیته آمینه سیستئین و متیونین و در نتیجه جزء ساختمان پروتئین هاست. هر دو این اسیدهای آمینه برای ساخت دیگر ترکیبات دارای گوگرد مانند کوآنزیم ها و فرآورده های ثانوی گیاهان لازم هستند. منبع اصلی تامین گوگرد کانی های خاک، گازهای گوگردی در هوا و آبیاری ، گوگرد آلی و گوگردهای کودهای شیمیایی هستند. با عنایت به نقش عناصر غذایی در افزایشعملکرد محصول، مقدار عناصر مورد نیاز برای تولید بهینه به پتانسیل عملکرد گیاه، روش و فرم کودهای قابل استفاده و سطح قابل استفاده آنها در خاک بستگی دارد. مصرف گوگرد تا میزان ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار موجب افزایش درصد روغن می گردد. در آزمایشی مصرف گوگرد تا ۶۴ کیلوگرم در هکتار موجب افزاش عملکرد دانه شد . اما در بررسی دیگر مصرف ۵۰ کیلوگرمی گوگرد در هکتار تاثیر معنی داری بر میزان تولید، اجزاء عملکرد و پروتئین و روغن دانه داشت. همچنین مصرف گوگرد به میزان ۴۰ کیلوگرم در هکتار، تولید ماده خشک، تعداد دانه در غلاف، وزن هزار دانه، پروتئین و روغن دانه را افزایش داده اما این افزایش معنی دار نبوده است. هدف از این تحقیق بررسی نقش گوگرد درعملکرد اجزاء عملکرد ، میزان روغن و پروتئین ارقام کلزا مورد کشت در استان مازندران می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.