مقاله بهینه سازی مشعل کوره های پریودیک پخت کاشی و سرامیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی مشعل کوره های پریودیک پخت کاشی و سرامیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی مشعل کوره های پریودیک پخت کاشی و سرامیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی مشعل کوره های پریودیک پخت کاشی و سرامیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی مشعل کوره های پریودیک پخت کاشی و سرامیک :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

کیفیت احتراق، چگونگی انتقال حرارت در کوره و فرایند زمانی، پخت نقش زیادی در کاهش مصرف سوخت، کاهش ضایعات و افزایش کیفیت محصولات سرامیکی و کاشی دارند. تغییرات زمانی دمای کوره و دبی سوخت برای پخت کاشی خام و لعاب در یک کارخانه اندازه گیری شده و مشخصات هندسی، عملکرد حرارتی، آلودگی زیست محیطی و مزایا و معایب آن مورد ارزیابی قرار گرفته است. سپس با توجه به موازنه حرارتی یک کوره پریودیک سنتی در همدان و تعیین میزان مصرف سوخت، دبی هوا، تلفات حرارتی و بازد ه گرمایی ، یک مشعل مدرن اتوماتیک خاص این نوع کوره ها طراحی و ساخته شده است. مشعل ساخته شده در شرایط مختلف کوره مورد آزمایش قرار گرفته است. این مشعل هیچ محدودیتی در استفاده برای کوره های پخت کاشی و سرامیک مختلف ندارد. استفاده از این مشعل موجب صرفه جویی سوخت به میزان ۲۷ تا ۳۷ درصد و کاهش زمان پخت به اندازه ۷۲% شده است. همچنین ضایعات کاهش یافته و کیفیت تولید بالا رفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.