تعیین مولفه های تاب آوری در کالبد بافت های مسکونی با تحلیل ترکیبی ALM-GIS، مطالعه تطبیقی کیانپارس، کیان آباد شهر اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین مولفه های تاب آوری در کالبد بافت های مسکونی با تحلیل ترکیبی ALM-GIS، مطالعه تطبیقی کیانپارس، کیان آباد شهر اهواز دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین مولفه های تاب آوری در کالبد بافت های مسکونی با تحلیل ترکیبی ALM-GIS، مطالعه تطبیقی کیانپارس، کیان آباد شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین مولفه های تاب آوری در کالبد بافت های مسکونی با تحلیل ترکیبی ALM-GIS، مطالعه تطبیقی کیانپارس، کیان آباد شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین مولفه های تاب آوری در کالبد بافت های مسکونی با تحلیل ترکیبی ALM-GIS، مطالعه تطبیقی کیانپارس، کیان آباد شهر اهواز :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

در پی تغییرات سریع شهرها، بخشی از بافت های شهری به علت ناکارآمدی نتوانسته اند رابطه ای مناسب با محیط خود و خدمات دهی به بهره برداران برقرار کنند. پژوهش حاضر به دنبال تعیین مولفه های تاب آوری در کالبد بافت مسکونی و تاب آور نمودن این بافت است. قلمرو مطالعه محله های کیانپارس و کیان آباد اهواز با ۲۷۹ هکتار و ۱۲۴.۷۵۸ نفر جمعیت می باشد. این پژوهش با هدف کاربردی و در روش شناسی توصیفی- تحلیلی مبتنی بر رویکرد کالبدی- سازه ای است. شاخص های منتخب سازه، جنس مصالح، تعداد طبقات، دانه بندی، قدمت، نفوذپذیری، کیفیت ابنیه و تعداد واحد ساختمان می باشند. برای کشف روند الگو از ابزار رگرسیون، برای وزن دهی به لایه ها از روش خودهمبستگی فضایی در نرم افزار Geoda و برای بررسی توزیع فضایی با اولویت مقاوم سازی بافت مسکونی از روش Anselin local Morans در ArcGIS استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد بیشترین ضریب در بین عوامل تاثیرگذار در تاب آوری بافت مسکونی، شاخص قدمت و اسکلت ساختمان با ضریب ۱/۰۳ و ۰/۹۴ می باشند. نتایج مکانی نیز نشان می دهد که ۶۹ هکتار یا ۲۴/۸۷ درصد مساحت بافت با سطح تاب آوری ۰/۱۰ و در تاب آوری کم قرار دارند. در مجموع در محله کیانپارس و کیان آباد سطوح غیرتاب آور و تاب آوری پایین قسمت های زیادی از بافت را دربر می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.