نور تکمیلی به همراه تغذیه چه اثری بر میوه گوجه فرنگی رقم ۲۴۰ خواهد داشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نور تکمیلی به همراه تغذیه چه اثری بر میوه گوجه فرنگی رقم ۲۴۰ خواهد داشت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نور تکمیلی به همراه تغذیه چه اثری بر میوه گوجه فرنگی رقم ۲۴۰ خواهد داشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نور تکمیلی به همراه تغذیه چه اثری بر میوه گوجه فرنگی رقم ۲۴۰ خواهد داشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نور تکمیلی به همراه تغذیه چه اثری بر میوه گوجه فرنگی رقم ۲۴۰ خواهد داشت :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

پیشرفت در تکنولوژی لامپهای LED باعث شده تا منبع نوری بسیار خوبی برای اهداف تحقیقاتی باشند. اندازه کوچک، دوام بالا و طول عمر طولانی، همچنین خنک بودن لامپها گزینههایی هستند که بتوان آنها را به عنوان یک منبع نوری مناسب برای گیاهان به کار برد. بر این اساس آزمایش گلدانی تحت شرایط کشت بدون خاک در گلخانه، در قالب آزمایش کرتهای خرد شده بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۳ تیمار نوری شامل: نور طبیعی (شاهد)، %۶۰ نور قرمز%۴۰ + نور آبی و %۹۰ نور قرمز %۱۰ + نور آبی و ۲ تیمار تغذیه شامل: عدم محلول پاشی با کود تجاری کالفومیت (مخلوطی از کلسیم و فسفر به همراه سایر ریز مغذیها) و محلول پاشی با غلظت ۲ در هزار در ۳ تکرار در محل گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد پایه ریزی و اجرا شد. با توجه به نتایج بدست آمده تیمارهای نور تکمیلی و تغذیه (محلول پاشی با کالفومیت) بر فاکتورهای وزن تر میوه و درصد ماده خشک میوه اثر معنیداری نداشتند. وزن خشک میوه در سطح احتمال %۵ تحت تاثیر نور تکمیلی و اثر متقابل نور تکمیلی و تغذیه قرار گرفت و نسبت به تیمار شاهد، روند افزایشی داشت. همچنین نور تکمیلی در سطح احتمال %۵ بر نسبت گوشت به بذر در میوه اثر معنیداری داشت. بنابراین میتوان نتظار داشت که کاربرد نور تکمیلی و تغذیه میتواند باعث بهبود میوهدهی در بوته گوجه فرنگی و افزایش میزان گوشت آن، که هم در مصرف تازه خوری و هم در صنایع تبدیلی میتواند مفید باشد، اثر بگذارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.