مقاله ماکزیمم سازی ازش حرارتی گاز سنتز در فرایند گازسازی و احتراق ذغال سنگ با استفاده از نرم افزار THERMOFLOW


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ماکزیمم سازی ازش حرارتی گاز سنتز در فرایند گازسازی و احتراق ذغال سنگ با استفاده از نرم افزار THERMOFLOW دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ماکزیمم سازی ازش حرارتی گاز سنتز در فرایند گازسازی و احتراق ذغال سنگ با استفاده از نرم افزار THERMOFLOW  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ماکزیمم سازی ازش حرارتی گاز سنتز در فرایند گازسازی و احتراق ذغال سنگ با استفاده از نرم افزار THERMOFLOW،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ماکزیمم سازی ازش حرارتی گاز سنتز در فرایند گازسازی و احتراق ذغال سنگ با استفاده از نرم افزار THERMOFLOW :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

مزیت مهم فرایند گاز سازی سوختهای جامد کربنی به گاز سنتز (syngas) نسبت به احتراق مستقیم را می توان قابلیت جداسازی ترکیبات خورنده ایکه از واکنش سوختهای جامد ایجاد می شوند دانست. در این فرایند از تزریق هوا و یا اکسیژن بههمراه بخار آب به داخل راکتور گازسازی (gasifier) برای گازسازی و احتراق سوخت استفاده می شود. در این مقاله شبیه سازی ترمودینامیکی این فرایند در gasifier بستر متحرک، توسط نرم افزار THERMOFLOW به منظور ماکزیمم سازی ارزش حرارتی syngas انجام شده است. مهمترین متغیرهای موثر در خواص شیمیایی و فیزیکی syngas را می توان میزان اکسیژن یا هوای ورودی و بخار آب ورودی به gasifier ذکر کرد. شبیه سازی ترمودینامیکی این فرایند نشان می دهد که افزایش دبی جرمی هوا و اکسیژن نسبت به دبی سوخت سبب کاهش ارزش حرارتی syngas و افزایش دمای آن می شود. در حالی که افزایش دبی جرمی بحار آب ورودی نسبت به دبی جرمی سوخت، سبب کاهش دما میشود. ولی ارزش حرارتی syngas ابتدا افزایش یافته سپس کاهش می یابد. بیشترین ارزش حرارتی syngas برابر ۱۷۵۰۰kj/kg از تزریق اکسیژن به نسبت ۰/۲۵ سوخت ورودی و به ازای نسبت ۰/۶ دبی جرمی بخار آب به دبی سوخت قابل دستیابی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.