بررسی عوامل موثر بر زمین لغزش با استفاده از روش رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: بخشی از زون کپه داغ هزار مسجد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر زمین لغزش با استفاده از روش رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: بخشی از زون کپه داغ هزار مسجد) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر زمین لغزش با استفاده از روش رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: بخشی از زون کپه داغ هزار مسجد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر زمین لغزش با استفاده از روش رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: بخشی از زون کپه داغ هزار مسجد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر زمین لغزش با استفاده از روش رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: بخشی از زون کپه داغ هزار مسجد) :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

وقوع پدیده زمینلغزش سالانه خسارات زیادی بر منابع طبیعی و غیرطبیعی در مناطق مختلف وارد می سازد. آمار رسمی و دقیقی از میزان خسارات وارده ناشی از این پدیده در دست نیست؛ اما در برخی از گزارشها تنها میزان خسارات مستقیم آن بالغبر ۵۰۰ میلیارد ریال در سال برآورد شده است. پیش بینی زمین لغزش در یک دامنه به منظور تثبیت و کنترل و کاهش خسارات ناشی از آنها نیازمند درک و شناخت صحیح از عوامل موثر و مکانیسم تاثیرگذار در وقوع این پدیده است. علیرغم پیشرفت دانش بشری درزمینه علل وقوع زمین لغزش ها و توسعه سریع قابلیت های مهندسی جهت پیش بینی و کنترل آنها به دلایل توسعه مناطق و دخالت های غیرمجاز انسان در دامنه ها، خسارات و تلفات ناشی از زمین لغزش ها در حال افزایش می باشد (قنواتی و همکاران، ۱۳۹۰)؛ بنابراین با توجه به اهمیت موضوع، شناخت عوامل موثر در وقوع زمین لغزش و مناطق دارای پتانسیل خطر امری ضروری به نظر می رسد. در همین راستا باسو و پال (۲۰۱۷)، در مطالعه ای با استفاده از مدل رگرسیون لجستیک، عوامل مورفومتریک مانند عامل شیب را به عنوان مهمترین عامل در وقوع زمین لغزش معرفی نمودند. همچنین در پژوهشی که توسط مندال و موندال (۲۰۱۷)، در حوزه رودخانه بالاسون هیمالیا به روش رگرسیون لجستیک صورت گرفت، نتایج دقت بالای مدل رگرسیون لجستیک، مناسب و کارآمد بودن این روش را برای تهیه نقشه خطر پدیده زمین لغزش نشان میدهد. در پژوهشی که توسط شیرانی و عرب عامری (۱۳۹۴)، در حوزه دز علیا باهدف پهنه بندی خطر زمین لغزش با استفاده از روش رگرسیون لجستیک صورت گرفت، علاوه بر معرفی عامل ارتفاع به عنوان موثرترین عامل در وقوع زمین لغزش، نتایج نشان دهنده دقت بالای مدل به منظور تهیه نقشه پهنه بندی زمین لغزش بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.