بررسی رابطه ی سبک های مطالعه و سبک های یادگیری دانش آموزان ( نمونه موردی : دانش آموزان مقطع متوسطه شهر همدان )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه ی سبک های مطالعه و سبک های یادگیری دانش آموزان ( نمونه موردی : دانش آموزان مقطع متوسطه شهر همدان ) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه ی سبک های مطالعه و سبک های یادگیری دانش آموزان ( نمونه موردی : دانش آموزان مقطع متوسطه شهر همدان )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه ی سبک های مطالعه و سبک های یادگیری دانش آموزان ( نمونه موردی : دانش آموزان مقطع متوسطه شهر همدان )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه ی سبک های مطالعه و سبک های یادگیری دانش آموزان ( نمونه موردی : دانش آموزان مقطع متوسطه شهر همدان ) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

تحقیق حاضر سعی دارد به بررسی رابطه ی سبک های مطالعه و سبک های یادگیری دانش آموزان پرداخته شود، روش تحقیق موضوع توصیفی از نوع همبستگی می باشد، جامعه آماری این تحقیق دانش آموزان دختر و پسر مدارس متوسطه شهرستان همدان می باشد که با استفاده از روش خوشه ای چند مرحله ای اقدام به انتخاب ۱۶۰ نفر به عنوان حجم نمونه آماری نموده ایم ابزارهای اندازه گیری در این تحقیق پرسشنامه می باشد، برای اندازه گیری سبک یادگیری از پرسشنامه ی ورمونت و ون ریجسویک (ILS) استفاده شده است که ILS برای مطالعه ی سبک های یادگیری و مطالعه ی دانش آموزان دوره های متوسطه و بالاتر تدوین شده است. این پرسشنامه چهار مولفه ی عمده را اندازه گیری می کند که عبارتند از : راهبردهای پردازش راهبردهای نظم دهی ۳ . جهت گیری ها و انگیزه های یادگیری و ۴ . عقاید و باورها درباره ی یادگیری . دو مولفه ی نخست به فعالیت های یادگیری مربوطند که در بخش اول پرسشنامه ۵۵ ماده به آن اختصاص یافته است. ۲۵ ماده بعدی برای ارزیابی انگیزه های یادگیری و ۴۰ ماده ی آخر پرسشنامه برای بررسی عقاید و باورهای یادگیرنده در نظر گرفته شده است. هر یک از این مولفه ها به طبقات فرعی تقسیم شده اند و در مجموع ۱۶ طبقه فرعی وجود دارد که به وسیله این پرسشنامه می توان آنها را ارزیابی کرد. برای اندازه گیری سبک های مطالعه از پرسشنامه رویکرد مطالعه استفاده شده است؛ این پرسشنامه که دارای ۵۲ گویه می باشد برای توصیف منظم شیوه های مطالعه و یادگیری دانش آموزان تدوین شده است. پرسشنامه رویکردهای مطالعه توسط مارتون و سلجو ( ۱۹۷۶- ۱۹۹۶ ) تدوین شده است که با کارهای انت وایستل و رامسدن ( ۲۰۰۰) کامل تر شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش تحلیل عاملی استفاده شد. نتایج تحلیل عاملی نشان داد که پرسشنامه مورد بحث برای اندازه گیری سه عامل رویکردهای عمیق ، رویکرد راهبردی و رویکرد سطحی بی تفاوتی مناسب است. همبستگی مقیاس های فرعی هر عامل با عامل مربوط بین ۰/۴۲ تا ۰/۷۵ گزارش شده است. ماحصل تحقیق را می توان اینگونه بیان نمود که بین سبک های یادگیری و سبک های مطالعه همبستگی مثبتی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.