مقاله شناخت ناهنجاری های تغذیه در باغ های سیب منطقه کاکان استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش DOP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناخت ناهنجاری های تغذیه در باغ های سیب منطقه کاکان استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش DOP دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناخت ناهنجاری های تغذیه در باغ های سیب منطقه کاکان استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش DOP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناخت ناهنجاری های تغذیه در باغ های سیب منطقه کاکان استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش DOP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناخت ناهنجاری های تغذیه در باغ های سیب منطقه کاکان استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش DOP :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

برگ اصلی ترین و مهم ترین محل متابولیسم گیاه است و غلظت عناصر غذایی در برگ در مراحل خاصی از رشد و تکامل نبات قادر است عملکرد آن را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین تجزیه آن و تفسیر نتایج حاصبه می تواند اطلاعات خوبی از وضعیت تغذیه گیاه به دست داده و متعاقب آن توصیه های کودی مناسب انجام پذیرد. روش انحراف از درصد بهینه (Deviation from optimum percentago) که به اختصار DOP گفته می شود، جدیدترین روشی است که در تفسیر نتایج تجزیه برگی مورد استفاده قرار می گیرد. دراین روش ، برای هر عنصر غذایی شاخصی با استفاده از فرمول (۱) محاسبه می گردد.
[فرمول در متن اصلی مقاله]
در این فرمول: c: غلظت عنصر در نمونه گیاهی با عملکرد پایین که درنظر است وضعیت عناصر غذایی آن مورد بررسی قرار گیرد.
Cref: غلظت عنصر غذایی در گیاهی است که دارای عملکرد بالا بوده و از این نظر در شرایط مطلوب قرار داشته ولی از لحاظ سایر شرایط مشابه شرایط گیاهان با عملکرد پایین می باشد.
این شاخص برای هر عمصر با اعداد مثبت، منفی و یا صفر مشخص می شود که به ترتیب بیان گر زیادی، کمبود یا تعادل عنصر مورد نظر در گیاه می باشد. برای اولین بار Montanes و همکاران این روش را در باغ های سیب مورد آزمون قرار داده و کارآیی را ثابت نمودند. Yuanmaoهمکاران با استفاده از این روش، ناهنجاری های تغذیه ای باغ های سیب را در قسمت هایی از چین مورد مطالعه قرار داده و نتیجه گرفتند که پتاسیم، منگنز و ازت در باغ ها در کمبود بودند.
در سال های اخیر در بیش از ۵۰% از باغ های سیب استان کهگیلویه و بویراحمد، درصد تشکیل میوه و عملکرد ، پایین بوده ، عوارضی چون کلروز، جارویی شدن، ریز برگی، لخت شدن سرشاخه ها، ریزش میوه و … شیوع دارد که به احتمال قریب به یقین همه ناشی از به هم خوردن تعادل عناصر غذایی در باغ های سیب می باشد. لذا با هدف شناخت ناهنجاری های تغذیه ای، شناسایی عناصر محدود کننده و همچنین کسب اطلاعات از شدت انحراف در حالت تعادل تغذیه ای، اجرای این تحقیق در باغ های منطقه، ضروری به نظر رسید و اجرا شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.