تحلیلی بر الگوهای سینوپتیکی مولد بارش های رگباری (مطالعه موردی: بارش ۱۳۲ میلی متری مورخ ۱۳۹۱/۷/۲۲ شهرستان بهشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیلی بر الگوهای سینوپتیکی مولد بارش های رگباری (مطالعه موردی: بارش ۱۳۲ میلی متری مورخ ۱۳۹۱/۷/۲۲ شهرستان بهشهر) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیلی بر الگوهای سینوپتیکی مولد بارش های رگباری (مطالعه موردی: بارش ۱۳۲ میلی متری مورخ ۱۳۹۱/۷/۲۲ شهرستان بهشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیلی بر الگوهای سینوپتیکی مولد بارش های رگباری (مطالعه موردی: بارش ۱۳۲ میلی متری مورخ ۱۳۹۱/۷/۲۲ شهرستان بهشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیلی بر الگوهای سینوپتیکی مولد بارش های رگباری (مطالعه موردی: بارش ۱۳۲ میلی متری مورخ ۱۳۹۱/۷/۲۲ شهرستان بهشهر) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

بارش های رگباری از جمله مخاطرات طبیعی اند که آگاهی از چگونگی وقوع و میزان اثرات آنها کمک بسزایی در کاهش آسیب های احتمالی محیطی می نماید. کشور ایران دارای اقلیمی خشک و نیمه خشک است و از مشخصه های رژیم بارندگی آن می توان به بارش اندک و رگباری و کوتاه بودن مدت زمان بارش اشاره کرد. شهرستان بهشهر به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در شمال کشور و داشتن شرایط رطوبتی، هر ساله شاهد بارش های سنگین به خصوص در فصل تابستان و اوایل پاییز می باشد. هدف از این پژوهش، مطالعه سینوپتیکی بارش رگباری ۱۳۲ میلیمتری مورخ ۱۳۹۱/۷/۲۲ شهرستان بهشهر میباشد. در این پژوهش از نقشه های سینوپتیک روزانه ی سازمان هواشناسی کشور در تراز ۵۰۰ هکتوپاسکال شامل،ارتفاع ژیوپتانسیل، سطح دریا، امگا، رطوبت نسبی و رطوبت ویژه یرای روزهای ۲۱ و ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۱ استفاده شده است. نتایج بدست آمده نشان داد که دو نوع توده هوا در ریزش بارش رگباری شهرستان بهشهر موثر بودند که عبارتند از، سامانه کم فشار و پرفشار مهاجر اروپایی و ناوه هایی که از طرف غرب و جنوب غرب وارد منطقه ایران شدند. بنابراین شرایط سینوپتیکی لازم برای ایجاد بارش رگباری منطقه ی مورد مطالعه عبارتند از، فرارفت هوای سرد روی دریای خزر به وسیله سامانه ی پرفشار مهاجر اروپایی و صعود توده هوای گرم و مرطوب به وسیله کم فشار مهاجر اروپایی و همرفت گرم و مرطوب از غرب و جنوب غرب به وسیله ی ناوه ها.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.