بررسی رابطه سرعت خزش فشاری و سرعت رهاسازی تنش در نانوکامپوزیت زمینه آلومینیم تقویت شده با نانوذرات کاربید سیلیسیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه سرعت خزش فشاری و سرعت رهاسازی تنش در نانوکامپوزیت زمینه آلومینیم تقویت شده با نانوذرات کاربید سیلیسیم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه سرعت خزش فشاری و سرعت رهاسازی تنش در نانوکامپوزیت زمینه آلومینیم تقویت شده با نانوذرات کاربید سیلیسیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه سرعت خزش فشاری و سرعت رهاسازی تنش در نانوکامپوزیت زمینه آلومینیم تقویت شده با نانوذرات کاربید سیلیسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه سرعت خزش فشاری و سرعت رهاسازی تنش در نانوکامپوزیت زمینه آلومینیم تقویت شده با نانوذرات کاربید سیلیسیم :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در پژوهش حاضر کامپوزیت آلومینیم تقویت شده با ۴ درصد حجمی نانوذرات کاربید سیلیسیم به روش آلیاژسازی مکانیکی تولید گردید و نمونه های نانوکامپوزیتی متخلخل با روش های مختلف تعیین خواص خزشی ( با مزیت زمان کوتاهتر انجام آزمون ) مورد مطالعه قرار گرفت. در آزمون های انجام شده با توجه به تعریف دو آزمون خزش فشاری و آزمون رهاسازی تنش ( خزش فرورونده ) عمق فرورونده به میزان ۰/۵ میلیمتر در نظر گرفته شد و سرعت رهاسازی تنش بررسی گردید. به منظور محاسبه رابطه موجود بین نرخ خزش فشاری و نرخ رهاسازی تنش نتایج موجود با استفاده از ضریب C به یکدیگر مربوط شده است. با توجه به نتایج تغییر عمق فرورونده و سرعت اعمال نیرو، تغییرات شدیدی در میزان ضریب مرتبط کننده سرعت خزش فشاری و سرعت رهاسازی تنش ایجاد نکرده است. به عنوان مثال در دو عمق ۰/۵mm و ۰/۸ و سرعت های (۱/s)0/0017 و (s/1)0/00017 این ضریب در تنش فشاری ۳۰MPa در گستره اعداد ۸۲۰ و ۶۰۹ و ۹۰۳ تغییر نموده و در تنش ۳۲/۵ و گستره اعداد ۱۱۰۱ و ۸۱۸ و ۱۲۱۲ تغییر نموده و در تنش ۳۵MPa در گستره اعداد ۴۲۰ و ۴۳۵ و ۴۷۱ تغییر نموده است. با توجه به نتایج، تغییرات ریزساختاری در نمونه های مختلف منجر به تغییرات کم ضریب C در دو عمق ۰/۵mm و ۰/۸mm شده است. همچنین با توجه به نتایج تغییرات عمق فرو رونده و سرعت اعمال نیرو پیش از رهاسازی تنش تاثیری در ضریب مرتبط کننده نرخ خزش فشاری و رهاسازی تنش نداشته و نرخ رهاسازی تنش همواره، بالاتر می باشد. مراجعی مبنی بر این نتایج وجود نداشته و این امر نشان دهنده ایده ای جدید در روش های ارزیابی خواص خزشی در نانوکامپوزیت ها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.