بررسی تاثیر پارامترهای جوشکاری همزن اصطکاکی بر روی خواص مکانیکی و ریزساختار اتصال ناهمجنس آلیاژ مس به آلومینیوم ۵۰۰۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پارامترهای جوشکاری همزن اصطکاکی بر روی خواص مکانیکی و ریزساختار اتصال ناهمجنس آلیاژ مس به آلومینیوم ۵۰۰۰ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پارامترهای جوشکاری همزن اصطکاکی بر روی خواص مکانیکی و ریزساختار اتصال ناهمجنس آلیاژ مس به آلومینیوم ۵۰۰۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پارامترهای جوشکاری همزن اصطکاکی بر روی خواص مکانیکی و ریزساختار اتصال ناهمجنس آلیاژ مس به آلومینیوم ۵۰۰۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پارامترهای جوشکاری همزن اصطکاکی بر روی خواص مکانیکی و ریزساختار اتصال ناهمجنس آلیاژ مس به آلومینیوم ۵۰۰۰ :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

جوشکاری همزن اصطکاکی یکی از جدیدترین فرآیندهای اتصال دهی فلزات است که امروزه بسیار مورد توجه قرارگرفته و در صنایع مختلف از آن استفاده می شود. یکی از مهمترین کاربردهای این روش استفاده از آن در اتصال مواد غیر همجنس می باشد. در این تحقیق جوشکاری همزن اصطکاکی غیر همجنس آلیاژ آلومینیم کارشده ۵۰۵۲ و ورق آنیل شده مس ۲۲۰۰۰ C مورد بررسی قرار گرفته است. ابتدا فرآیند اتصال در سرعت های پیشروی و دورانی مختلف انجام شد و تغییرات ریزساختار و خواص مکانیکی در پارامترهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش با استفاده از میکروسکوپ SEM و آنالیز EDAX به بررسی متالورژیکیناحیه جوش پرداخته شده است و نیز مقاومت کششی و توزیع سختی در ناحیه اتصال آلومینیوم مس با استفاده از آزمون کشش تک محوری و میکرو سختی ویکرز بررسی گردیده است. در نهایت مشخص شد که نمونه جوشکاری شده با سرعت دورانی ۱۲۵۰ دور بر دقیقه و سرعت پیشروی ۳۱/۵ میلی متر بر دقیقه دارای بهترین خواص مکانیکی می باشد. همچنین نشان داده شد که با افزایش حرارت ورودی، میزان ترکیبات بین فلزی ایجاد شده در منطقه همزده شده افزایش یافته است. علاوه بر این، کاهش حرارت ورودی منجر به افت خواص مکانیکی نمونه ها شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.