بررسی اثر استحاله های بینیتی و مارتنزیتی بر خواص مکانیکی ورق فولاد فوق مستحکم AISI 4340


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر استحاله های بینیتی و مارتنزیتی بر خواص مکانیکی ورق فولاد فوق مستحکم AISI 4340 دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر استحاله های بینیتی و مارتنزیتی بر خواص مکانیکی ورق فولاد فوق مستحکم AISI 4340  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر استحاله های بینیتی و مارتنزیتی بر خواص مکانیکی ورق فولاد فوق مستحکم AISI 4340،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر استحاله های بینیتی و مارتنزیتی بر خواص مکانیکی ورق فولاد فوق مستحکم AISI 4340 :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

فولاد کم آلیاژ کربن متوسط فوق مستحکم AISI 4340 از مهمترین فولادهای با استحکام بالا می باشد که از کاربرد گسترده ای در ساخت اجزای تحت تنش بالا در وسایل نقلیه نظیر میللنگ، اکسل متحرک، اجزای چرخ دنده و ارابه ی فرود هواپیما برخوردار است. در این پژوهش اثر استحاله های بینیتی با دو زمان مختلف آستمپر و مارتنزیتی با چهار دمای مختلف آستنیته بر خواص مکانیکی ورق فولاد کم آلیاژ کربن متوسط AISI 4340 که جزء فولادهای فوق مستحکم می باشد، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. نتایج خواص مکانیکی نشان می دهد بهترین خواص مکانیکی ترکیبی، برای نمونه های کوینچ و بازپخت شده با دمای آستنیته ی C °۱۰۰۰ به دست می آید. همچنین با افزایش زمان استحاله ی بینیتی، انعطاف پذیری افزایش می یابد اما استحکام تسلیم و استحکام کششی نهایی نمونه ها کاهش می یابد. بررسی های ریزساختاری با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی روبشی ( SEM ) نشان داد که در استحاله ی بینیتی فاز بینیت از مرزدانه های آستنیت اولیه جوانه زده و دانه ی آستنیت اولیه را تقسیم بندی کرده و بسته های مارتنزیت تشکیل شده پس از کوینچ، کوچکتر خواهد شد. برای استحاله ی بینیتی، مقادیر استحکام تسلیم، استحکام کششی نهایی و درصد ازدیاد طول در نمونه ی ۳۰ ثانیه آستمپر شده به ترتیب ۲۱۲۴MPa، ۱۸۲۱MPa و ۹.۷۲% و در نمونه ی دو دقیقه آستمپر شده به ترتیب ۱۶۲۰MPa، ۱۴۴۰MPa و ۱۰.۵۶ % به دست آمد. مورفولوژی فاز مارتنزیت ناشی از عملیات حرارتی کوینچ و بازپخت لایه ای و ناشی از عملیات حرارتی آستمپر بشقابی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.