ارزیابی تاثیر پارامترهای ریولوژیکی سوسپانسیون حاوی نانو ذرات ایتریا با افزودنی زیرکونیا بر فرآیند ریخته گری دوغابی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر پارامترهای ریولوژیکی سوسپانسیون حاوی نانو ذرات ایتریا با افزودنی زیرکونیا بر فرآیند ریخته گری دوغابی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر پارامترهای ریولوژیکی سوسپانسیون حاوی نانو ذرات ایتریا با افزودنی زیرکونیا بر فرآیند ریخته گری دوغابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر پارامترهای ریولوژیکی سوسپانسیون حاوی نانو ذرات ایتریا با افزودنی زیرکونیا بر فرآیند ریخته گری دوغابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر پارامترهای ریولوژیکی سوسپانسیون حاوی نانو ذرات ایتریا با افزودنی زیرکونیا بر فرآیند ریخته گری دوغابی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ایتریا به دلیل داشتن پایداری شیمیایی، نقطه ذوب بالا ( ۲۴۳۰C )، شفافیت در طیف وسیعی از طول موج ها (۸-۰/۲)m، مقاومت گرمایی، مقاومت به خوردگی و هدایت حرارتی بالا، به عنوان یک ماده اپتیکی بسیار خوب شناخته می شود. همچنین، افزودن زیرکونیا به ایتریا منجر به کاهش دمای تف جوشی و در نتیجه کاهش تحرک مرز دانه ها و کاهش رشد دانه ها می گردد. بنابراین، تخلخل ها راحت تر و به طور کامل خارج شده و شفافیت ایتریا افزایش می یابد. در سرامیک ها، برای ایجاد ریزساختار همگن، توزیع حفرات مناسب، افزایش چگالی خام و رسیدن به چگالی نهایی بالا و در نتیجه افزایش شفافیت، از روش ریخته گری دوغابی سوسپانسیون حاوی ماده سرامیکی استفاده می شود. از آنجا که نانو ذرات عمدتا تمایل شدیدی به کلوخه شدن دارند، از این رو ساخت سوسپانسیون می بایست کنترل شده باشد. در این پژوهش، برای تولید بدنه خام از روش ریخته گری دوغابی استفاده شد. بهینه سازی پارامترهای موثر در فرآیند ریخته گری دوغابی از جمله میزان و نوع پراکنده ساز، مقدار pH سوسپانسیون و روش کلوخه زدایی حایز اهمیت است. از آزمون های ته نشینی رسوب و ویسکوزیته سنجی به منظور بررسی پایداری و رفتار ریولوژیکی دوغاب و همچنین از FE-SEM به منظور بررسی سطح شکست نمونه ریخته گری دوغابی شده استفاده گردید. نتایج بررسی ها نشان داد که پایداری سوسپانسیون به منظور انجام فرآیند ریخته گری دوغابی در ۹/۵= pH به دست می آید. با افزایش میزان پراکنده ساز از نوع دولاپیکس CE64 از ۰/۵ تا ۲ درصد، ویسکوزیته سوسپانسیون کاهش و پس از آن افزایش پیدا می کند. همچنین، اثر کلوخه زدایی بر رفتار ریولوژی سوسپانسیون نیز بررسی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.