ساخت فوم پایه آلومینیوم با اضافه کردن نمک طعام به روش اصطکاکی –اغتشاشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ساخت فوم پایه آلومینیوم با اضافه کردن نمک طعام به روش اصطکاکی –اغتشاشی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ساخت فوم پایه آلومینیوم با اضافه کردن نمک طعام به روش اصطکاکی –اغتشاشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساخت فوم پایه آلومینیوم با اضافه کردن نمک طعام به روش اصطکاکی –اغتشاشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ساخت فوم پایه آلومینیوم با اضافه کردن نمک طعام به روش اصطکاکی –اغتشاشی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش ساخت فوم پایه آلومینیوم توسط فرآیند اصطکاکی اغتشاشی بوسیله ابزار با پین مثلثی مورد بررسی قرار گرفت. متغییرهای فرآیند شامل سرعت چرخش ابزار، سرعت پیشروی ابزار و تعداد پاس در فرآیند فوم شدن می باشد. پس از انجام فرآیند فوم سازی، نمونه ها توسط استریو میکروسکوپ، میکروسکوپ نوری، میکروسکوپ الکترونی روبشی، موردبررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد برای تولید ماده خام قبل از فرآیند فوم شدن، سرعت چرخش ابزار ۱۲۵۰ دور در دقیقه و تعداد ۴ و ۶ پاس مناسب ساخت فوم می باشد. همچنین تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی نشان داد که با افزایش تعداد پاس و افزایش سرعت چرخش ابزار اندازه حفرات ایجاد شده بوسیله ذرات فضا ساز بهبود یافته و کوچکتر گردیده است. با کاهش اندازه حفرات و بهبود مورفولوژی آنها خواص مکانیکی فوم افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.