ارزیابی سرعت تغییرات کشش سطحی شیر شتر در اثر حضور آلودگی استافیلوکواگولاز مثبت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی سرعت تغییرات کشش سطحی شیر شتر در اثر حضور آلودگی استافیلوکواگولاز مثبت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی سرعت تغییرات کشش سطحی شیر شتر در اثر حضور آلودگی استافیلوکواگولاز مثبت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی سرعت تغییرات کشش سطحی شیر شتر در اثر حضور آلودگی استافیلوکواگولاز مثبت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی سرعت تغییرات کشش سطحی شیر شتر در اثر حضور آلودگی استافیلوکواگولاز مثبت :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

شیر شتر از دیرباز بخاطر ارزش غذایی و دارویی ش به عنوان یک سوپر غذای بومی ایرانیان مد نظر بوده است این شیر حاوی پروتیین های متنوعی است که خواص زیستی و درمانی قوی دارند. برخی پروتیین های شیر شتر نسبت به دمای بالا پایدار و نسبت به اسید مقاوم هستند. لاکتوفرین، لیزوزیم، لاکتوپراکسیداز و ایمنو گلوبولین ها از جمله پروتیین های شیر شتر هستند که اثرات ضد باکتریایی و ضد سرطانی دارند. برخی ایمنوگلوبولین های شیر شتر دارای خواص ویژه ای مانند زنجیره ی سبک، اندازه کوچک و حلالیت بالاهستند. این خصوصیات باعث شده است که استفاده از آنها در درمان سرطان ها و سایر بیماری ها مورد ملاحظه قرار گیرد از طرفی این ترکیبات متنوع موجود در شیر شتر بر روی خواص مهندسی آن نیز از قبیل ویسکوزیته و هدایت الکتریکی و کشش سطحی آن بسیار موثر است . در این مقاله به ارزیابی خاصیت بیوفیزیکی کشش سطحی شیر شتر که از دامداری های نهبندان با استانداردهای اداره دامپزشکی تهیه شده است پرداخته شده است. در حین این تحقیق در بعضی از نمونه ها که دارای توتال کانت ۱۰۰۰۰ بوده ولی استاف کواگولاز در آنها جداسازی شده بود تغییرات کشش سطحی نسبت به نمونه های دیگر با همین بار کلی میکروبی حدود ۱۵ % بیشتر بود و در طی ۲۴ ساعت کشش سطحی این نمونه ها تا ۷۰.۵ dyn/cm افزایش یافت که در نمونه های فاقد این نوع از الودگی در شرایط یکسان کشش سطحی از ۵۹ تا ۶۱.۳ dyn/cm رسید. این نحوه سریع تغییرات می تواند ناشی از انعقاد و ایجاد سوسپانسیون های ریز حاصل از کلوییدهای منتشر شده در شیر در اثر تغییر اسیدیته نمونه های آلوده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.