مقاله مقایسه چهار ایزوترم جذبی برای پیش بینی نگهداری روی در خاک های آهکی و روابط بین ضرایب آنها با خصوصیات خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه چهار ایزوترم جذبی برای پیش بینی نگهداری روی در خاک های آهکی و روابط بین ضرایب آنها با خصوصیات خاک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه چهار ایزوترم جذبی برای پیش بینی نگهداری روی در خاک های آهکی و روابط بین ضرایب آنها با خصوصیات خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه چهار ایزوترم جذبی برای پیش بینی نگهداری روی در خاک های آهکی و روابط بین ضرایب آنها با خصوصیات خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه چهار ایزوترم جذبی برای پیش بینی نگهداری روی در خاک های آهکی و روابط بین ضرایب آنها با خصوصیات خاک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

کمبود روی در خاک های با خصوصیات مختلف به ویژه آهکی رایج می باشد. تصور بر این است که این امر نتیجه یکسری واکنش هایی است که بین روی محلول و فاز جامد خاک بوقوع می پیوندد و منجر به کاهش قابلیت دسترسی روی برای گیاهان می شود. درصد بازیافت ظاهری روی درخاک های آهکی ایران اغلب کمتر از ۵ درصد می باشد که دلیل این امر ظرفیت بالای این خاک ها در نگهداری روی می باشد. اگرچه مکانیسم دقیق نگهداری روی توسط فاز جامد خاک نامعلوم است اما یکسری از عبارات ریاضی که به اسم ایزوتروم های جذب شناخته شده اند، برای نسبت دادن غلظت روی محلول و روی نگهداری شده بوسیله فاز جامد مورد استفاده قرار می گیرند. ایزوترم های جذبی فروندلیچ و لانگ مومئیر اغلب بطور متداول توسط محققین مورد استفاده قرار می گیرند (۱، ۲، ۳و ۴)
X=ACB (1)
X= (KbC)/(1+KC) (2)
کد X میزان روی نگهداری شده در واحد وزنی خاک ، (mg.L-1)، c غلظت تعادلی روی B,A,(mg.L-1) ضرایب جذبی فروند لیچ ، k ضریب جذبی لانگ موئیر است و نشان دهنده انرژی جذبی روی به فاز جامد می باشد و b نشان دهنده ماکزیمم جذب است.
سایر معادلات ریاضی معادلات تکمین (۳) و گانری (۴) هستند:
؟؟؟
؟؟؟
که x,c همان معنی ذکر شده در معادلات قبلی را دارند. k1 و k2 ضرایب تکمین و k3,k2,k1 ضرایب جذبی گانری هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.