بررسی تاثیر اینترنت بر مهارت تفکر انتقادی دانشجویان دانشگاه هاو مراکز آموزش عالی ایران با تاکید بردانشگاههای مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اینترنت بر مهارت تفکر انتقادی دانشجویان دانشگاه هاو مراکز آموزش عالی ایران با تاکید بردانشگاههای مازندران دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اینترنت بر مهارت تفکر انتقادی دانشجویان دانشگاه هاو مراکز آموزش عالی ایران با تاکید بردانشگاههای مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اینترنت بر مهارت تفکر انتقادی دانشجویان دانشگاه هاو مراکز آموزش عالی ایران با تاکید بردانشگاههای مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اینترنت بر مهارت تفکر انتقادی دانشجویان دانشگاه هاو مراکز آموزش عالی ایران با تاکید بردانشگاههای مازندران :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثرات اینترنت بر مهارت تفکر انتقادی دانشجویان دانشگاههای ایران با تاکید بردانشگاه های مازندران، می باشد تا بتوان به واسطه آن از وضعیت تاثیرات اینترنت در جامعه مورد مطالعه، آگاهی یافت. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی و از حیث روش تحقیق، توصیفی پیمایشی و بصورت مقطعی می باشد. جامعه آماری پژوهش، شامل کلیه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان مازندران، به تعداد نامحدود ) بیش از ۱۰۰۰۰۰ نفر( بوده و پژوهش بر اساس دادههای جمعآوری شده از ۳۸۴ تن از آزمودنی ها، بر اساس جدول کرجسی مورگان با روش نمونه گیری ناحیه ای خوشه ای از جامعه مورد نظر انجام شده است. پخش پرسشنامه ها در هر خوشه، تصادفی بوده است. اطلاعات مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه منطبق بر مدل مفهومی پژوهش، جمع آوری و از طریق نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. برای بررسی و آزمون فرضیه های پژوهش از آزمون کولموگروف اسمیرنف و آزمون ناپارامتری اسپیرمن استفاده شده است. یافته های پژوهش در ارتباط با فرضیه های شش گانه تحقیق نشان داد، با توجه به نتایج حاصل از سطح معناداری و مقدار آماره تی، در هر یک از این فرضیه ها، از دیدگاه آزمودنی ها، هر یک از ابعاد شش گانه اینترنت؛ شامل وبلاگ، بازی های رایانه ای، چت روم، سایت، مباحثه الکترونیکی و پایگاه های اطلاعاتی بر جنبه های مختلف تفکر انتقادی دانشجویان، دارای تاثیر معنادار مثبتی است. پس فرضیه های اول تا ششم تحقیق، تایید می گردد. در پایان با توجه به نتایج حاصل، به منظور بهبود وضعیت بکارگیری اینترنت در جهت تقویت مهارت تفکر انتقادی در بین دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان مازندران، پیشنهاداتی کاربردی و قابل اجرا ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.