مقاله تاثیر کاربرد و دور آبیاری بر ترکیب شیمیایی و بعضی از شاخص های زیست شیمیایی سه پایه پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کاربرد و دور آبیاری بر ترکیب شیمیایی و بعضی از شاخص های زیست شیمیایی سه پایه پسته دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد و دور آبیاری بر ترکیب شیمیایی و بعضی از شاخص های زیست شیمیایی سه پایه پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد و دور آبیاری بر ترکیب شیمیایی و بعضی از شاخص های زیست شیمیایی سه پایه پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد و دور آبیاری بر ترکیب شیمیایی و بعضی از شاخص های زیست شیمیایی سه پایه پسته :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

مشکلات ناشی از وابستگی کشور به صادرات محصولات نفتی روز به روز بیشتر احساس می شود. لذا، صادرات محصولات غیر نفتی اهمیت بیشتری پیدا می کند. یکی از راهای تامین ارز مودر نیاز کشور صادرات محصولات کشاورزی می باشد که مهمترین آنها پسته است . پسته نه تنها یکی از منابع مهم ارز آور به حساب می آید، بلکه بهدلیل ویزگی های بالقوه ای که از نظر سازگاری با شرایط نامساعدمحیطی از جمله شوری آب و خاک و مقاومتنسبی به خشکی دارد می تواند به عنوان مناسبترین محصول کشاورزی برای بسیاری از مناطق کویری و خشک ایران توصیه شود درحال حاضر بالغ بر ۳۶۰ هزار هکتار باغ پسته بارور و غیر بارور درایران وجود دارد که در حدود ۸۵ درصد از این باغ ها در استان کرمان قرار دارد. تولید محصول سالانه کشور بالغ بر ۲۰۰ هزار تن پسته خشک بوده که بیش از ۵۰ درصد آن صادر شده و درآمد حاصله در حدود یک چهارم ارز درآمدهای غیر نفقتی کشور می باشد (۱). پتاسیم یکی از عناصر ضروری پر مصرف است.مقدارمتوسط این عنصر در پوسته زمین ۲/۴ درصد می باشد و از چند صد کیلوگرم در هکتار در خاک های بافت ریز یافت می شود (۲). پتاسیم در گیاهان نقش های مهمی در فرایندهای فیزیولوژیکی ایفا می کند. اثرات پتاسیم در فرآیندهای فیزیولوژیکی و زیست شیمیایی مختلف نظیر روابط آبی، تبادلات گازی، متابولیسم کربن و نیتروژن ، حرکت روزنه ای ، تنظیم اسمزی و رشد و عملکرد گیاهان گزارش گردیده است (۵). کمبود آب در هر مرحله ای از رشد گیاه جذب ، انتقال و مصرفعناصر غذایی راکاهش می دهد. از آنجایی که آب برای بسیاری از مواداز جملهنمک های معدنی، قندها و آنیون های آلی یک حلال است. بنابراین در انتقال عناصر غذایی درداخل گیاه ، بین سلول ها، بافت ها و اندام ها ضروری می باشد. کاهش رشد در اثر تنش رطوبتی تا حدی به اثرات تغذیه ای مربوط می شود (۶). در رابطه با اثر شوری و خشکی بر میزان پرولین و قندهای احیا کننده در پسته تحقیقاتی صورت نگرفته است اما تحقیقاتی انجام شده در مورد سایر گیاهان نشان می دهد که در اثر تنش شوری و آبی میزان پرولین افزایش یافته و میزان قندهای احیا کننده کاهش پیدا می کند (۴و۶) از جمله تغییرات صورت گرفته در گیاه در اثر تنش های محیطی ازجمله شوری و خشکی افزایش رادیکال های سمی اکسیژن نظیر پروکسید هیدروژنن و رادیکال هیدروکسیل می باشد که گیاهان برای مقابله و از بین بردن این ترکیبات سمی دارای سیستم آنتی اکسید نظیر کاتالاز و پروکسیداز می باشند (۳). بوئنو و همکاران (۳) مشاهده کردند که قعالیت آنزیم کاتالاز تحت تنش خشکی سه برابر افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.