بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از ا سا سی ترین م شکلات زی ست محیطی شهرک آ سیابک زرندیه واقع در ا ستان مرکزی، تخلیه فاضلاب تصفیه نشده آن در محیطی غیر مجاز درفاصله ۲۰ متری از زمین های زراعی گندم می باشد.با توجه به جایگاه گندم در سبد غذایی و تاثیرات زیانبار سرب و کادمیوم بر سلامت انسانها، تحقیق حاضر به هدف تعیین غلظت سرب و کادمیوم در گیاه گندم کشت شده در منطقه اطراف شهرک آسیابک و ارزیابی ریسک احتمالی ناشی از مصرف گندم کشت شده در منطقه، صورت گرفته است.در این روش ضمن نمونه برداری از گندم، از فاضلاب و آب آبیاری نیز نمونه برداری صورت گرفت. غلظت سرب و کادمیوم در تمامی نمونه ها تو سط د ستگاه جذب اتمی اندازه گیری شد. سپس نتایج تو سط نرم افزازSPSS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.میزان سرب و کادمیوم در نمونه گندم بیش از حد مجاز تعیین شده توسط سازمان استاندارد ملی ایران بود. بر اساس نتایج آزمون همبستگی، بین میزان هر یک از عناصر سرب و کادمیوم در نمونه های گندم ، آب آبیاری همبستگی مثبت بسیار قوی وجود دا شت. در حالیکه بین غلظت این عنا صر در گندم و مقدار آنها در فا ضلاب رابطه ای وجود نداشت.با توجه به محاسبات انجام شده، شاخص ریسک((HQ ناشی از مصرف گندم این منطقه برای سرب و کادمیوم کوچکتر از یک بدست آمد. در مجموع نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد: اگر چه م صرف این مح صول اثر حاد م ضری بر روی سلامتی م صرف کنندگان ندارد ولی از آنجایی که میزان این عناصر در محصول گندم این منطقه بیش از حد استاندارد بوده و با توجه به اینکه احتمال ورود این عناصر به بدن از طریق سایر مواد غذایی آلوده، آب و هوا نیز وجود دارد که در مجموع می تواند منجر به افزایش ریسک به خطر افتادن سلامت جامعه شود، بایستی ملاحظات زیست محیطی در این زمینه به درستی رعایت گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.