بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در دانه گیاه گندم و ارزیابی ریسک ناشی ازمصرف آن :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
یکی از ا سا سی ترین م شکلات زی ست محیطی شهرک آ سیابک زرندیه واقع در ا ستان مرکزی، تخلیه فاضلاب تصفیه نشده آن در محیطی غیر مجاز درفاصله ۲۰ متری از زمین های زراعی گندم می باشد.با توجه به جایگاه گندم در سبد غذایی و تاثیرات زیانبار سرب و کادمیوم بر سلامت انسانها، تحقیق حاضر به هدف تعیین غلظت سرب و کادمیوم در گیاه گندم کشت شده در منطقه اطراف شهرک آسیابک و ارزیابی ریسک احتمالی ناشی از مصرف گندم کشت شده در منطقه، صورت گرفته است.در این روش ضمن نمونه برداری از گندم، از فاضلاب و آب آبیاری نیز نمونه برداری صورت گرفت. غلظت سرب و کادمیوم در تمامی نمونه ها تو سط د ستگاه جذب اتمی اندازه گیری شد. سپس نتایج تو سط نرم افزازSPSS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.میزان سرب و کادمیوم در نمونه گندم بیش از حد مجاز تعیین شده توسط سازمان استاندارد ملی ایران بود. بر اساس نتایج آزمون همبستگی، بین میزان هر یک از عناصر سرب و کادمیوم در نمونه های گندم ، آب آبیاری همبستگی مثبت بسیار قوی وجود دا شت. در حالیکه بین غلظت این عنا صر در گندم و مقدار آنها در فا ضلاب رابطه ای وجود نداشت.با توجه به محاسبات انجام شده، شاخص ریسک((HQ ناشی از مصرف گندم این منطقه برای سرب و کادمیوم کوچکتر از یک بدست آمد. در مجموع نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد: اگر چه م صرف این مح صول اثر حاد م ضری بر روی سلامتی م صرف کنندگان ندارد ولی از آنجایی که میزان این عناصر در محصول گندم این منطقه بیش از حد استاندارد بوده و با توجه به اینکه احتمال ورود این عناصر به بدن از طریق سایر مواد غذایی آلوده، آب و هوا نیز وجود دارد که در مجموع می تواند منجر به افزایش ریسک به خطر افتادن سلامت جامعه شود، بایستی ملاحظات زیست محیطی در این زمینه به درستی رعایت گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.