بررسی اثرات ضد میکروبی جدایه ویسلا سیباریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد میکروبی جدایه ویسلا سیباریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد میکروبی جدایه ویسلا سیباریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد میکروبی جدایه ویسلا سیباریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد میکروبی جدایه ویسلا سیباریا و پالیده های حاصل از فازهای مختلف رشد آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله میکروب شناسی پزشکی ایران

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و اهداف: باکتری های اسیدلاکتیک نقش مهمی در تولید و نگهداری مواد غذایی تخمیری ایفا می کنند. این مطالعه باهدف ارزیابی خواص ضد میکروبی یکی از باکتری های اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش آرد جو برعلیه برخی از شاخص های میکروبی غذازاد انجام گردید.مواد و روش کار: در این مطالعه تجربی که در سال های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد، پس از شناسایی مولکولی جدایه لاکتیکی غالب خمیرترش آرد جو، اثر ضد میکروبی جدایه مذکور و همچنین پالیده های خام و خنثی شده حاصل از فازهای رشد لگاریتمی و سکون آن بر اساس روش های انتشار در دیسک و میکرودایلوشن (ضد باکتریایی) و همچنین کشت دولایه و لکه گذاری سوسپانسیون اسپور (ضد قارچی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این پژوهش با استفاده از آنالیز واریانس یک طرفه، تجزیه و تحلیل گردید.یافته ها: توالی یابی محصولات PCR، منجر به شناسایی ویسلا سیباریا به عنوان یکی از جدایه های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو شد. نتایج ارزیابی اثر ضد باکتریایی نیز حاکی از بروز معنی دار (p<0.05) بیشترین تاثیر بازدارنده این جدایه و همچنین پالیده خام حاصل از فاز رشد لگاریتمی آن بر روی باسیلوس سوبتیلیس در مقایسه با سایر شاخص های باکتریایی بود. علاوه بر این، مشخص شد که ویسلا سیباریا و پالیده های کشت آن از قابلیت ضد قارچی مناسبی برعلیه آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس نایجر برخوردار هستند.نتیجه گیری: بر اساس نتایج این پژوهش، می توان از جدایه لاکتیکی ویسلا سیباریا و پالیده های کشت آن به عنوان نگه دارنده زیستی در کنترل رشد برخی از شاخص های میکروبی در صنایع غذایی و دارویی استفاده نمود.

کلید واژه: ویسلا سیباریا، اثر ضد میکروبی، باسیلوس سوبتیلیس، آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس نایجر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.